Έκλεβε χιλιάδες ευρώ από τη δουλειά του και αγόρασε αυτοκίνητο

Δεν έβαλε απλώς «το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι», αλλά όλο το χέρι ως τον… αγκώνα, ένας 52χρονος Έλληνας που εργαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια ως υπάλληλος ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Ηράκλειο, αφού έκανε συνεχείς αφαιμάξεις από το ταμείο και μάλιστα είχε αγοράσει αυτοκίνητο με τα κλεμμένα χρήματα!

Ο 57χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης μπορεί να άργησε πολύ, αλλά τελικά υποψιάστηκε ότι ο υπάλληλός του ρήμαζε συστηματικά τις εισπράξεις του πρατηρίου στην περιοχή των Μεσαμπελιών και κατέφυγε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξέτασαν το οπτικό υλικό που κατέγραψαν το τελευταίο 20ήμερο οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος του πρατηρίου και επιβεβαίωσαν ότι ο 52χρονος έβαζε «χέρι» στο ταμείο.

Την Παρασκευή, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του 1.300 ευρώ, ενώ άλλα 28.000 ευρώ βρήκαν κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του. Τα χρήματα κατασχέθηκαν, όπως και ένα καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο ο υπάλληλος φέρεται να αγόρασε με χρήματα που είχε υπεξαιρέσει! Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή.

Σχετικά