Οι εργαζόμενοι ΟΤΑ Βοιωτίας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας ενώνει για μια ακόμα φορά  τη φωνή του με όλους τους εργαζόμενους , με τους φοιτητές , τους μαθητές και όλους τους πολίτες που απαιτούν  να πληρώσουν οι υπαίτιοι του εγκλήματος των Τεμπών.  Οι ένοχοι έχουν ονοματεπώνυμο. Τόσο στην κυβέρνηση,

όσο και στην Διοίκηση των σιδηροδρόμων. Επιβάλλεται να αποκαλυφθούν, να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για όλες τις ζωές που χάθηκαν άδικα. Εδώ και τώρα, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε το έγκλημα των Τεμπών να συγκαλυφθεί.

            Εμείς βροντοφωνάζουμε από την πρώτη στιγμή ότι τα «Τέμπη» δεν ήταν δυστύχημα, αλλά προδιαγεγραμμένο έγκλημα και οι υπεύθυνοι πρέπει επιτέλους να πληρώσουν.

Είναι η ώρα να μπει ένα τέλος στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. Οι εργαζόμενοι και οι πολίτες διεκδικούν μία ζωή με αξιοπρέπεια, δικαιώματα και ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτούς και τα παιδιά τους.

Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας συμμετέχει στην πανδημοσιοϋπαλληλική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ την 16-3-2023 και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας καλεί τα μέλη του, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία να συμμετέχουν στην συγκέντρωση που θα γίνει στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς την Πέμπτη 16-3-2023 και ώρα 12:00.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΙΩΠΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                    ΤΣΩΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Σχετικά