ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας:Μετά τα Τέμπη, συγκοινωνιακός αποκλεισμός της Βοιωτίας

Για μια ακόμη φορά οι αυτοδιοικητικοί της Βοιωτίας, κ.κ. Ταγκαλέγκας, Γεωργίου, Παπαθωμά και σία, όπως και ο κυβερνητικός Βουλευτής κ. Κουτσούμπας «πιάστηκαν στον ύπνο».

Σήμερα ο κ. Γεραπετρίτης και η Hellenic Train ανακοίνωσαν ημίμετρα για τις μετακινήσεις, που μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν, την έναρξη των δρομολογίων, τα οποία ξεκινούν στις 15 Μαρτίου, για να υποκαταστήσουν, όπως ισχυρίστηκαν, κατά ένα μεγάλο μέρος την σιδηροδρομική μετακίνηση.

Οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν εναλλακτικά τα λεωφορεία έως ότου επαναλειτουργήσουν οι σιδηροδρομικές γραμμές.

Δυστυχώς και μετά από αυτές τις ρυθμίσεις η Βοιωτία είναι ο «μεγάλος ριγμένος». Οι πολίτες, με βάση τα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν, μπορούν να μετακινηθούν νότια προς την Αθήνα και βόρεια μόνο ως το Λιανοκλάδι.

Εκατοντάδες Βοιωτοί και άλλοι πολίτες, φοιτητές, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί και επιχειρηματίες δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν από τη Λαμία και πάνω, από και προς την εργασία τους, τις οικογένειές τους και τις σχολές που φοιτούν.

Καθώς από τους αυτοδιοικητικούς και λοιπούς κυβερνητικούς παράγοντες της Βοιωτίας δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα, επειδή μάλλον θεωρούνται δεδομένοι όχι μόνο από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και από την Hellenic Train,

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, χωρίς καμιά καθυστέρηση –σήμερα, από την κυβέρνηση να εντάξει στο πρόγραμμα των δρομολογίων προς όλη την χώρα τη Βοιωτία.

Τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, χωρίς ημίμετρα και προχειρότητα.

Οι «άριστοι» φαίνεται δεν μαθαίνουν με τίποτα ούτε μετά από εγκλήματα όπως αυτό των Τεμπών.

Εδώ τα δρομολόγια: https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/2023-03/dromologia-leoforeion-hellenic-train.pdf

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Βοιωτίας

Σχετικά

2 Άποψη για τα “ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας:Μετά τα Τέμπη, συγκοινωνιακός αποκλεισμός της Βοιωτίας”

  1. John Doe

    Υπάρχει και το ΚΤΕΛ

  2. Πολιτης

    Ενώ εσείς παιδιά του λαου καμία ευθύνη τα 4,5 χρόνια, νομίζετε ακόμα ότι τρώνε όλοι κουτοχορτο όπως το 2015!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα