Γ. Οικονόμου: Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ Σπυράκη, Νικολάου και Χειμάρας

Χαρακτηρίζοντας τις εκλογές της 21ης Μαΐου ως καθοριστική στιγμή για το μέλλον της χώρας, ο κ. Οικονόμου, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία ζητεί ισχυρή εντολή με ένα αποτέλεσμα που θα καθορίσει τις μελλοντικές εξελίξεις και “που σε ένα περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής θα διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για μία κυβέρνηση που θα εμπεδώσει σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά…”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι οι πολίτες, στις κάλπες θα απαντήσουν για το πώς θέλουν να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους. “Εμείς ζητάμε μία καθαρή εντολή ισχυρής Νέας Δημοκρατίας”, τόνισε. “Καμία κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά δεν αντιμετώπισε τόσες εξωγενείς κρίσεις, όσες η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Παρά όλα αυτά, η κυβέρνηση τήρησε τη συμφωνία αλήθειας που είχε υπογράψει με τους πολίτες…”, πρόσθεσε. Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα μη συμμετοχής στα ψηφοδέλτια του κ. Παπαθανάση και, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι στις περιπτώσεις της κ. Σπυράκη, της κ. Νικολάου και του κ. Χειμάρα το θέμα έχει κλείσει.

Για τον κ. Ραγκούση ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για ερωτήματα σοβαρά που πρέπει να απαντηθούν. “Δεν είναι συνηθισμένο να παίρνει κάποιο δάνειο από τον οργανισμό εργατικής κατοικίας, για να φτιάχνει σπίτι με πισίνα”, σχολίασε.

Σχετικά