Έρχεται βροχερή εβδομάδα στη Βοιωτία

Βροχερή εβδομάδα

Θλιβερή για την εποχή είναι η εικόνα του Παρνασσού καθώς το χιόνι είναι λίγο και πάνω από τα 2000 μέτρα. Η εβδομάδα που έρχεται είναι ελπιδοφόρα όσον αφορά τις βροχές και τα χιόνια που θα πέσουν στη Βοιωτία μιας και η στάθμη του υδροφόρου ορίζοντα των περιοχών μας βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.


Σήμερα οι νοτιοδυτικοί άνεμοι το μεσημέρι και το απόγευμα θα πνέουν ισχυροί και κατά διαστήματα, πολλοί ισχυροί. Θα εξασθενήσουν το βράδυ και περισσότερο την επόμενη νύχτα. Η θερμοκρασία στη Βοιωτία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.
Για αύριο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και το βράδυ θα φέρουν βροχές. Θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι με χαμηλότερη ένταση σε σύγκριση με σήμερα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Τη νέα εβδομάδα θα έχουμε κατά διαστήματα βροχές ενώ από την Τετάρτη θα χιονίσει στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Την Μ. Εβδομάδα φαίνεται ότι θα επικρατήσουν κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και λίγες βροχές. Αλλά η πρόγνωση τώρα είναι αρκετά αμφίβολη.
Καλό Σαββατοκύριακο.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λουκας Τασιος

Σχετικά