Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά σε Θήβα-Στερεά

Οκτώ (8) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Οκτώ (8) ημεδαποί συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, σε περιοχές της Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευβοίας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας (5 άτομα), της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα) και του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων.

Ειδικότερα, σε (6) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και φυτικών αποσπασμάτων ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένων με ναρκωτικές ουσίες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.  

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Σχετικά