Super League: Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με το Λεβαδειακό στο στερεοελλαδίτικο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των play-out.

Πλέον οι κυανόλευκοι χρειάζονται ένα βαθμό στις 13 Μαΐου στην έδρα του Ιωνικού ώστε να πανηγυρίσoυν τη σωτηρία τους.

Στον αντίποδα το αποτέλεσμα αυτό ήταν καταδικαστικό για τους Βοιωτούς που υποβιβάζονται στη Super League 2.

Στο 10ο λεπτό μια κεφαλιά από τον Γερεμέγεφ για το Λεβαδειακό, η μπάλα έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Κοσέλεφ.

Στο 13’ ο Σιμόν έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Γκροφ να αποκρούει προ του Μεντίνα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μεχία έκανε το γέμισμα, ο Βρακάς σούταρε στην κίνηση, η μπάλα άουτ.

Στο 22’ ο Μαρτίνεθ έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκροφ.

Έξι λεπτά αργότερα ο Νούνιες έκλεψε τη μπάλα από το Νίκα, ο Μαρτίνεθ πήρε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή και γύρισε ξάνα για τον Κοσταρικανό μέσο που έκανε το σουτ, με τον Γκροφ να αποκρούει και να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία.

Στο 39’ η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μεντίνα από τον Παζ. Ο Κολομβιανός επιθετικός ανέλαβε και την εκτέλεσή του δυο λεπτά αργότερα με τον Γκροφ να αποκρούει και να κρατάει το 0-0.

Στο 45’ ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Γιαννιώτα από τον Τζανδάρη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νίκας το εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ για το Λεβαδειακό.

Στο Β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 55’, μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ ο Μαρτίνεθ έκανε το σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, με τον Γκροφ να αποκρούει.

Έξι λεπτά αργότερα ο Σακό έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Κοσέλεφ να μπλοκάρει.

Στο 66’ φωνές από τους ανθρώπους της Λαμίας για χέρι του Μεχία, δεν υπέδειξε κάποια παράβαση ο ρέφερι Ευαγγέλου.

Στο 76’ ο Σακό ελίχθηκε ωραία, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Κοσέλεφ. Πολύ καλή στιγμή για το Λεβαδειακό.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τόσιτς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Τσιλούλη που όμως σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 90’ ο Τόσιτς εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, με τον Γκροφ να μπλοκάρει.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων η Λαμία έφερε το ματς στα ίσα. Ο Τσούκαλος έστρωσε στον Τόσιτς, ο Σέρβος έκανε το σουτ στην κίνηση, η μπάλα βρήκε στο Λιάγκα και κατέληξε στα δίχτυα του Γκροφ για το 1-1.

Στο 98’ σέντρα-σουτ του Νίκα, η μπάλα άουτ.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμπαντά, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης (63’ Τσούκαλος), Στάνκο, Σλίβκα, Νούνιες (55’ Τσιλούλης), Μαρτίνεθ (69’ Τόσιτς), Μεντίνα (69’ Μανούσος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Τσάπρας, Παζ, Λιάγκας, Παναγιώτου, Μεχία (92’ Συμελίδης), Χάμοντ, Νίκας, Γιαννιώτας (92’ Ντεντάκης), Βρακάς (73’ Σαχπεκίδης), Γερεμέγεφ (46’ Σακό, 83’ Μπελμόντ).

Σχετικά