Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Πλησιάζουν στην εξιχνίαση του θανάτου του ράπερ οι Αρχές

Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου του τραγουδιστή Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου βρίσκονται πλέον οι Αρχές.
Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος σκοτώθηκε στα 46 του χρόνια, με τη τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του και να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Ο γνωστός ράπερ, τραγουδιστής του συγκροτήματος «RAZASTARR» βρισκόταν στην επαρχιακή οδό Θηβών – Θίσβης, με κατεύθυνση το χωριό Δομβραίνα της Βοιωτίας, όταν κάποια στιγμή σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και βγήκε στον δρόμο. Τότε, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε στη μέση του οδοστρώματος.

O Βασίλης Ζησιμάτος, δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου Οδυσσέα, μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ», αναφέρθηκε στις ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης. «Εάν οι έρευνες από το τοπικό αστυνομικό τμήμα γίνονταν όπως θα έπρεπε, τότε το έγκλημα κατά του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου θα είχε εξιχνιαστεί μέσα σε δέκα εικοσιτετράωρα. Έγιναν πάρα πολλές παραλείψεις σε εκείνο το χρονικό σημείο και το τοπικό αστυνομικό τμήμα δεν έκανε καμία απολύτως ουσιώδης έρευνα.

Πρώτα εμφανίστηκαν οι μάρτυρες στην εκπομπή σας εν συνεχεία οι μάρτυρες αυτοί κατεγράφησαν από την οικογένεια κι από εμάς δόθηκαν στο Α.Τ. Θηβών και στο συγκεκριμένο τμήμα ελήφθησαν κάποιες καταθέσεις, οι οποίες ήταν δειγματοληπτικού χαρακτήρα.

Να σκεφτείτε μόνο ότι υπήρχε συγκεκριμένο εύρημα στο οδόστρωμα το οποίο θα αποκάλυπτε στα πρώτα εικοσιτετράωρα ποιος είναι ο δράστης του εγκλήματος», ανέφερε ο δικηγόρος.

Και συμπλήρωσε: «Σήμερα λοιπόν, μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι είμαστε λίγες ημέρες πριν την απόδοση συγκεκριμένων ποινικών ευθυνών σε συγκεκριμένο πρόσωπο».

Στο σημείο αυτό η Αγγελική Νικολούλη ρώτησε τον δικηγόρο αν υπάρχουν κάποια πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά κι έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση, με τον δικηγόρο να απαντά: «Δεν θα σας διαψεύσω, η πληροφόρηση που έχετε είναι πάντα έγκυρη μετά από τόσα χρόνια δημοσιογράφος, οπότε δεν θα την αμφισβητήσω. Απλά είναι σε ένα κρίσιμο στάδιο η δικογραφία και η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών και δεν θέλω να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Και η δική μου πληροφόρηση οδηγεί σε αυτά που είπατε πριν. Αυτή την στιγμή είμαστε στο στάδιο ταυτοποίησης».

Για να προσθέσει: «Υπήρχαν συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία που δεν ελέγχθηκαν και δεν ερευνήθηκαν από τον τόπο του θανάτου. Είμαστε σε ένα στάδιο ”δέσιμο” της δικογραφίας, έχουν καταλήξει οι αξιωματικοί σε συγκεκριμένο πρόσωπο και γίνεται η ταυτοποίησή του. Είναι δεδομένο ότι εντός των επόμενων ημερών ότι θα υπάρχει ταυτοποίηση του ατόμου που ευθύνεται για τον θάνατο του Ανδρέα – Οδυσσέα και βρεθεί απέναντι στον φυσικό δικαστή».

Σχετικά