Διαμαρτυρία συνταξιούχων στην είσοδο του ΕΦΚΑ Λιβαδειάς

sintaksiouxoi libadeia-001

ΚΑΛΕΣΜΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες συνταξιούχοι, σας καλούμε να λάβετε μέρος στη συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 11 το πρωί στην είσοδο του ΕΦΚΑ   και να εκφράσουμε:

  • Την οργή μας απέναντι στην κοροϊδία κυβέρνησης και μέσων ενημέρωσης για τις υποτιθέμενες αυξήσεις σε όλους. Αυξήσεις που αποδείχθηκε ότι ήταν για ελάχιστους και αναντίστοιχες του πληθωρισμού και των καθημερινών ανατιμήσεων. 
  • Την αντίθεσή μας στις επιταγές και στα επιδόματα πτωχοκομείου που μοιράζει η κυβέρνηση και εξαγγέλλει (για το μέλλον) η αντιπολίτευση. 
  • Την οργή μας για τη διατήρηση του νόμου Κατρούγκαλου, που κρατά σε πλήρη ισχύ και η ΝΔ βελτιώνοντάς τον, σε βάρος ασφαλισμένων και συνταξιούχων. 
  • Τη συνεχή υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο νομό μας. Την «κατάργηση» των ιατρείων του πρώην ΙΚΑ, την υποστελέχωση του νοσοκομείου, την ανυπαρξία αγροτικών γιατρών στην ύπαιθρο και στα Κέντρα Υγείας. 
  • Την αργοπορία της έκδοσης συντάξεων από τον ΕΦΚΑ λόγω και του λειψού προσωπικού αλλά και της απαξίωσής του, μέσω των ιδιωτών του 1555 και των δικηγορικών γραφείων. 

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ 

Ότι θα συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα ακόμη και αυτή την περίοδο. Μέσα από αυτόν τον δρόμο του αγώνα παλεύουμε ώστε η υγεία να είναι κοινωνικό αγαθό και να χορηγείτε από το κράτος σε όλους. 

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων του ΕΦΚΑ ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που επιδιώκει την μετατροπή του ΕΦΚΑ σε ασφαλιστική εταιρεία και τη λειτουργία του με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 11ΠΜ ΣΤΟ ΕΦΚΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ επ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ – ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σχετικά