Tην Πέμπτη η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λιβαδειά

Η Κ.Ο. Λιβαδειάς απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε εργαζόμενους/ες, αυτοαπασχολούμενους/νες, αγρότες/τισσες, νέους και νέες, στην προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μάη 2023, ώρα 8:30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Θα μιλήσει η υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.

Το κάλεσμα της Κ.Ο αναφέρει:

Καλούμε όσους:
• υποφέρουν από την εκτόξευση των τιμών στα βασικά είδη διαβίωσης και στην ενέργεια, από την αύξηση του κόστους της λαϊκής, της επαγγελματικής και φοιτητικής στέγης, με τη ραγδαία άνοδο των ενοικίων και των επιτοκίων στα στεγαστικά δάνεια, από την ακρίβεια που πλήττει το λαϊκό εισόδημα,
• συγκλονίστηκαν από το έγκλημα στα Τέμπη και ανησυχούν έπειτα από τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία-Συρία για το τι θα συμβεί σε περίπτωση ανάλογου μεγέθους σεισμό στη χώρα μας,
• οργίζονται με αυτήν την εγκληματική πολιτική, να παλέψουμε, με πιο ισχυρό το ΚΚΕ στις εκλογές στις 21 Μάη και στην καθημερινή διεκδίκηση, για να μείνουν οριστικά στο παρελθόν οι εικόνες ντροπής που θέλουν να μας πασάρουν σαν κανονικότητα και «σταθερότητα».
Γιατί ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει να είναι μαζί μας περισσότεροι βουλευτές του στο δρόμο του αγώνα! Για να προστατευτούμε από τα κοράκια και τους πλειστηριασμούς! Για να ακουστεί η φωνή μας! Για να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις και να καταφέρουμε αποτελεσματική πίεση για να πάρουμε ανάσες ανακούφισης, για να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας!
Μόνο ο λαός σώζει το λαό όπως αποδεικνύεται σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο μέσα από τις μεγάλες κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται, αμφισβητώντας και καταδικάζοντας την αντιλαϊκή πολιτική, υπερασπιζόμενος την ζωή του.
Μόνο ο λαός σώζει το λαό όπως αποδείχτηκε και με την τεράστια αλληλεγγύη που εκφράστηκε ανάμεσα στον ελληνικό και τούρκικο λαό με τους πρόσφατους σεισμούς.
Τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΣ, με πιο ισχυρό ΚΚΕ, ανοίγουμε το δρόμο για ριζικές αλλαγές και ανατροπές για να είναι οι εργαζόμενοι, ο λαός, νοικοκύρηδες στον τόπο τους, στον κόπο τους και στο σπίτι τους.

Σχετικά