Xρήστου:Το Ράλι Ακρόπολις πάλι “προσπερνάει” τη Θήβα μας

Το Ράλι Ακρόπολις πάλι “προσπερνάει” τη Θήβα μας.

Κύριο ζητούμενο για την όμορφη, αλλά παραμελημένη, πόλη μας με τη μεγάλη ιστορία είναι…να πάει μπροστά! Να πάρει επιτέλους ό,τι της αξίζει και όχι υποσχέσεις και λόγια κάποιων.

Τα χρόνια περνούν. Η πόλη μας αντί να πάει μπροστά, πάει πίσω. Το βλέπουμε καθημερινά, το σχολιάζουμε καθημερινά και τώρα έχουμε άλλη μία απόδειξη ότι τελικά υπάρχει αδιαφορία για τον τόπο μας.

Αδιαφορία για τον Δήμο Θηβαίων που τόσο αγαπάμε. Για έναν τόπο που όλο μας τάζουνε ότι θα κάνουνε τα πάντα για να πάμε μπροστά και μονίμως πάμε ένα βήμα πίσω, στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Η απόφαση ότι το Ράλι Ακρόπολις δε θα περάσει από τη Θήβα μας, όπως και πέρυσι άλλωστε, αποδεικνύει ότι τελικά τη Θήβα την αγαπάνε στα λόγια και μόνο στα λόγια.
Πράξεις θέλουμε!!!
Γειτονικοί Δήμοι ήδη έχουν ενταχθεί στις διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις. Εμείς από την άλλη που διαθέτουμε καθ’ ομολογίαν την καλύτερη ειδική διαδρομή (Μοσχοπόδι) και στο παρελθόν το έχει φιλοξενήσει με τεράστια επιτυχία, έχουμε για άλλη μία φορά αποκλειστεί από αυτό υποβαθμίζοντας την πόλη μας.
Κρίμα!!! Δεν αξίζει ο Δήμος Θηβαίων τέτοια αντιμετώπιση από τη Δημοτική Αρχή.
Άραγε το επόμενο Ράλι Ακρόπολις θα έχει διαδρομές και στην πόλη μας;
Η απόφαση ανήκει στους δημότες μας!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

Σχετικά