«Πυρετός» εργασιών στο Δημοτικό Γήπεδο Ελλοπίας(ΦΩΤΟ)

Με… πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τα συνεργεία έτσι ώστε να είναι έτοιμο για τον αγώνα του Ελλοπιακού με τον Απόλλωνα Ευπαλίου, την Τετάρτη, 24/5, στις 17:00′!

“Οργασμός” εργασιών το τελευταίο διάστημα στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας (Δήμος Θηβαίων), αλλά και στους χώρους γύρω από αυτό!

Στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα του Α.Ο. “Ελλοπιακός” πραγματοποιούνται πολλές εργασίες αναβάθμισης – βελτίωσης, έτσι ώστε αυτό να καταστεί έτοιμο και να φιλοξενίσει, χωρίς κάποιο πρόβλημα, τον αγώνα της πρωταθλήτριας της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας (για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου), με την ομάδα του Απόλλων Ευπαλιου, την “νταμπλούχο” της Ε.Π.Σ. Φωκίδας, την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Μαΐου, στις 17:00′, για την 3η αγωνιστική, του 6ου ομίλου, του ειδικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. της σεζόν 2022-2023, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οπως βλέπεται στις φωτο, ανάμεσα σε άλλες εργασίες, έχει πέσει πολύ πίσσα, τόσο εντός των χώρων του γηπέδου, όπου χρειαζόταν, όσο και εκτός…

starsports.gr

Σχετικά