Γήπεδο Ελλοπιακού:Μπαίνουν οι τελευταίες “πινελιές” – Τοποθετήθηκε η εξέδρα

Μπαίνουν οι τελευταίες “πινελιές” στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας!

Τοποθετήθηκε η μεγάλη εξέδρα των 200 θέσεων και μέχρι αύριο (24/5 – 17:00′) θα είναι έτοιμη και η μικρή των 100 θέσεων για τον αγώνα: Ελλοπιακός-Απόλλων Ευπαλίου!

Οπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας (Δήμος Θηβαίων), παρατηρείται “οργασμός” εργασιών τις τελευταίες ημέρες από τα συνεργεία που βρίσκονται εκεί και εργάζονται με… πυρετώδεις ρυθμούς, πραγματοποιώντας πολλές εργασίες αναβάθμισης – βελτίωσης, τόσο εντός αυτού, όσο και στους χώρους γύρω από αυτό, έτσι ώστε να καταστεί έτοιμο για να φιλοξενίσει τον αγώνα της τοπικής ομάδας, του Α.Ο. “Ελλοπιακός”, με την ομάδα του Απόλλωνα Ευπαλίου, για την 3η αγωνιστική, του 6ου ομίλου, του ειδικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. της σεζόν 2022-2023, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Στον (και ιστορικής αξίας) αγώνα που η τοπική ομάδα, η πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας της σεζόν 2022-2023 της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας (για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου), θα υποδεχθεί την “νταμπλούχο” της Ε.Π.Σ. Φωκίδας.

Πριν από λίγες ημέρες “στρώθηκε” ο χώρος μέσα στο γήπεδο, μπροστά στα αποδυτήρια, αλλά και ο δρόμος γύρω από το γήπεδο και στη συνέχεια στρώθηκε η πίσσα!

Χθες και σήμερα έγιναν οι απαραίτητες εργασίες και τοποθετήθηκε η μεγάλη εξέδρα, περίπου 200 θέσεων, για να φιλοξενεί των μεγαλύτερο αριθμό των φιλάθλων, όπως και οι απαραίτητες, χημικές τουαλέτες και βάσει του προγραμματισμού και των δηλώσεων των αρμόδιων, αύριο το πρωί θα τοποθετηθεί και η μικρή εξέδρα, περίπου 100 θέσεων, δίπλα ακριβώς καθώς επίσης και μια μικρή εξέδρα για τις ανάγκες των τηλεοπτικών συνεργείων!

Ο αγώνας έχει οριστεί να διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη, 24 Μαΐου, με ωρα εναρξης στις 17:00′!

από starsports.gr

Σχετικά