Bullying στην Δυτική Αττική: «Έδερναν το παιδί μου και τα άκουγα όλα στο τηλέφωνο»

Στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε ένας 14χρονος, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε από 3 συνομήλικους του έξω από σχολείο της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Star η μητέρα του άτυχου αγοριού άκουγε τον γιο της να δέχεται bullying και άγριο ξύλο από το τηλέφωνο, την ώρα που εκείνη οδηγούσε και πήγαινε να τον πάρει με το αυτοκίνητο.

«Ήταν τρομακτικό. Το βίωσα και εγώ μαζί με το παιδί. Είχα το παιδί να ακούω να το χτυπάνε και εγώ οδηγούσα προς εκείνο με το αυτοκίνητο. Ακόμη και τώρα που σας το λέω τρέμω», ανέφερε η μητέρα του 14χρονου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Άκουγα το παιδί που φώναζε. Βογκούσε από τους πόνους και εγώ ούρλιαζα από το τηλέφωνο “μην το χτυπάτε, φύγετε”».

Όλα έγιναν κοντά σε σχολείο της Δυτικής Αττικής, με τον έναν από τους δράστες να κρατάει και να καθυστερεί το θύμα μέχρι να φτάσουν και οι άλλοι δύο στο σημείο. Εκείνη τη στιγμή Τότε άρχισαν να τον χτυπούν άγρια και αδιαφορούσαν για τις κραυγές του 14χρονου που τους ζητούσε να σταματήσουν.

«Του φωνάζανε “κλείσε το τηλέφωνο” και το παιδί μου φώναζε “μη” και “όχι”, το άκουγα να ουρλιάζει», εξομολογήθηκε η μητέρα.

«Μου έκαναν bullying μέσω διαδικτύου. Φοβόμουν, δεν πήγαινα σχολείο και έμενα από απουσίες», είπε από την πλευρά του ο 14χρονος που δέχθηκε την επίθεση.

Σχετικά