Παράκληση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων στην Μητρόπολη Λιβαδειάς

Παράκληση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Γεωργίου για να προσευχηθούν όλοι μαζί για την επιτυχία των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Το εσπέρας της Δευτέρας 29 Μαΐου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας, τελέστηκε Ιερά Παράκληση για την ενίσχυση και το φωτισμό των μαθητών, που σε λίγες μέρες θα λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Γεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος με αγάπη στα παιδιά αναφέρθηκε στη δύναμη της προσευχής και τόνισε πόσο σημαντικό είναι που προσευχήθηκαν όλοι μαζί στο Θεό για να τους ενισχύσει. Συμβούλεψε τους μαθητές να μην έχουν άγχος και αγωνία αλλά να δώσουν τον αγώνα τους έχοντας πίστη στο Θεό και τους ευχήθηκε υγεία, φωτισμό και καλή επιτυχία. Συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους, καθώς και τους γονείς για το δικό τους αγώνα ευχόμενος να είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους και να τα στηρίζουν.

Τέλος, προσφέρθηκε στα παιδιά κέρασμα και ο Σεβασμιώτατος τους έδωσε ως ευλογία μια εικονίτσα της Παναγίας της Οδηγήτριας, που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ, και ένα στυλό.

imtl.gr

Σχετικά