Έχασε 0-1 από την Κόρινθο ο Ελλοπιακός(βίντεο)

Δύο στροφές απέμειναν για να ολοκληρωθούν οι αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική ποδοσφαίρου. Σήμερα (31/5) διεξήχθησαν τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής.

Στον 4ο όμιλο ο Αστέρας Σταυρού είχε ρεπό. Στον 6ο όμιλο η Νέα Αρτάκη νίκησε την Κορωνίδα Κοιλάδας εκτός έδρας με 4-1 κι έκανε το 5×5. Στη Βοιωτία, ο Ελλοπιακός έχασε από τον ΠΑΣ Κόρινθο με 1-0. Ήττα και για τον Αίολο με 3-0 από τον Περαμαϊκό εκτός έδρας. Ρεπό είχε ο Απόλλων Ευπαλίου.

Στον μεγάλο αγώνα για την άνοδο στη Γ Εθνική με την ιστορική ομάδα της Κορίνθου η ομάδα μας δεν κατάφερε να αποζημιώσει όλον αυτόν τον κόσμο που προσήλθε για να την στηρίξει και ηττήθηκε με ένα γκολ της Κορίνθου που σημειώθηκε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο.
Με υπεροχή ομάδας του Α.Ο Ελλοπιακός και μερικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο η πρωτοβουλία και η κυριαρχία ανήκε στην Κόρινθο και χάθηκαν να αλλάξεις τις ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες
Η ομάδα μας λύγισε από ότι φαίνεται κάτω από το βάρος των συνεχών αγώνων και της κόπωσης των παικτών.
Συγχαρητήρια στους φιλάθλους αλλά και στους παίκτες μας για τον αγώνα που έδωσαν.
Την Κυριακή πάλι στο γήπεδό μας υπάρχει ένας αγώνας χωρίς αύριο, με αντίπαλο τον Περαμαϊκό τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε υποχρεωτικά για να εξασφαλιστεί θεωρητικά η άνοδος στη Γ Εθνική.

Α.Ο Ελλοπιακός

Σχετικά