Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος στη Θήβα :Ο αγώνας και οι νικητές-Εντυπωσιακά βίντεο

Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος στη Θήβα : o συναρπαστικός αγώνας και οι νικητές

  Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διεξαγωγή του 59ου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος Στερεάς Ελλάδας στην περιοχή της Θήβας από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτων Δυτικής Ελλάδας με χορηγό, τον επίσημο διανομέα των λιπαντικών ΤΕXACO, Tsellos και βασικό υποστηρικτή της διοργάνωσης τον Δήμο Θηβαίων.

  Μια συναρπαστική διαδρομή που κράτησε σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον των φιλάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και των πληρωμάτων διατηρώντας αμείωτη την αγωνία μέχρι και την τελευταία στροφή. Ο συναρπαστικός αγώνας ανέδειξε νικητές τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα και τον Στέλιο Ηλία. Η βράβευση όλων των κατηγοριών έγινε στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείο Θηβών σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς!

 Η εκκίνηση του αγώνα έγινε το Σάββατο 3 Ιουνίου, το απόγευμα από την Κεντρική Πλατεία της Θήβας με τα διαγωνιζόμενα πληρώματα να «παρελαύνουν» το ένα πίσω από το άλλο δίνοντας την ευκαιρία της παρατήρησης των εντυπωσιακών οχημάτων τους από το κοινό!

  Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κος Γιώργος Αναστασίου δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από τη διοργάνωση και την προσέλευση του κόσμου στην πόλη της Θήβας καθώς σημείωσε ότι το Ράλλυ θα γίνει θεσμός για την πόλη και δήλωσε έτοιμος για μελλοντικές διοργανώσεις.

Apotelesmata_SS

Apotelesmata_SS_Legends

Telika_Apotelesmata

Δείτε ακόμα

Θήβα:Οι Κύπριοι Τσουλόφτας- Ηλία οδήγησαν κέρδισαν στην τελευταία ειδική το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας

Σχετικά