Γ.Μπούτσικος:Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων δεν διστάζει να κουρελιάζει και να ποδοπατά προσωπικότητες!

Την αήθη και απαράδεκτη επίθεση του δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Γιώργου Αραπίτσα,που με βαρύτατους χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε εναντίον του Γιώργου Μπούτσικου,όπως γενίτσαρους, όψιμους αγωνιστές, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media, καταγγέλει ο αρχηγός της Λαικής Συσπείρωσης ,επισημαίνοντας πως ο δήμαρχος δεν διστάζει να κουρελιάζει και να ποδοπατά προσωπικότητες προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ντροπή

Δείτε την ανακοίνωση του Γιώργου Μπούτσικου

Με έκπληξη ενημερώθηκα για την ευθεία επίθεση στο πρόσωπό μου μετά την ανακοίνωση για την μη συμμετοχή μου στις συνεδριάσεις του ΔΣ του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων στις 28/02/2024 ημέρα γενικής απεργίας, ημέρα μνήμης των θυμάτων της τραγικού Σιδηροδρομικού δυστυχήματος – εγκλήματος στα Τέμπη και την καταγγελία της πρακτικής της Δημοτικής αρχής να προχωρήσει παρά τις διαφωνίες μου τις οποίες επεσήμανα στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ όπου εξήγησα αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους έπρεπε η συνεδρίαση να διεξαχθεί άλλη μέρα.

Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν άλλαξαν την μέρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά πρόσθεσαν προκλητικά και δεύτερη συνεδρίαση την ίδια μέρα.

Στην συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής που έγινε στις 27/02/2024 επανέφερα το ζήτημα και εξήγησα για μια ακόμα φορά πως επιβάλλεται να αναβληθεί η συνεδρίαση, τους τόνισα ότι δεν θα συμμετάσχω, τους έφερα μάλιστα παράδειγμα οργανισμού που ανέβαλε την συνεδρίαση .

Ομολογώ ότι δεν περίμενα από τον δήμαρχο τέτοιου είδους απολογία.

Οι ύβρεις και οι σαρκασμοί περισσεύουν. Δεν διστάζει να κουρελιάζει και να ποδοπατά προσωπικότητες προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ντροπή…….

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλιάρτου Θεσπιέων και εγώ προσωπικά που την εκπροσωπώ θα είμαστε πάντα κοντά στους Δημότες και στα δίκια τους, μαζί τους στον αγώνα για συλλογικές συμβάσεις εργασίας , για αυξήσεις μισθών ,ενάντια στους πλειστηριασμούς της Λαϊκής κατοικίας ,ενάντια στην ακρίβεια, στην εμπορευματοποίηση της παιδείας και της υγείας . Δεν θα μας φιμώσει καμία δύναμη. Ο Αγώνας για αξιοπρέπεια του λαού μας θα δικαιωθεί.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργου Αραπίτσα

Στα 35 χρόνια της υπηρεσίας μου εχω συμπληρώσει πολλους μήνες με απεργίες και αγώνες, απο την εποχή του Κοντογιανόπουλου και του Τεμπονέρα, μέχρι την εποχή Αρσένη, Φίλη και τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών.

Δεν δέχομαι υποδείξεις και συστάσεις από όψιμους αγωνιστές και γενίτσαρους που πολιτεύονται για το δικό τους όφελος.

Το σημερινο Δημοτικό συμβούλιο στις 19:00 το βράδυ συμφωνήθηκε προ 2 εβδομάδων δεν διαφώνησε κανένας, πλην του Αρχηγού της Ελάσσονος μειοψηφίας , ο οποίος τότε ΔΕΝ ανέφερε οτι θα απουσιάζει. Στην συνέχεια και μετά απο 4 ημέρες έστειλε και θέμα-ερώτηση για το συγκεκριμένο Συμβούλιο, δηλώνοντας έμμεσα την συμμετοχή του.Μια μέρα πριν το Δημοτικό συμβούλιο δήλωσε με Δελτιο τύπου οτι δεν συμμετέχει . Όσο για το τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο περιλαμβανει μόνο θέματα που αφορούν επιτροπές Αθλητισμου,πολιτισμού και αποδοχες ποσών και δεν καταλαβαίνω την ένσταση του Αρχηγού της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Η ώρα του συμβουλίου δεν επηρεάζει την συμμετοχή οποιουδήποτε στην απεργία και σε κινητοποιήσεις.Την ίδια μέρα και ώρα γίνεται και σε γειτονικο Δήμο Δημοτικό Συμβούλιο και μόνο εντυπώσεις δημιουργούνται από την πλευρά της ελάσσονας μειοψηφίας.

Σχετικά