Απόκριες στον Δήμο Ορχομενού με Καλές Φωτιές, MaskaRun, Νυχτερινή Παρέλαση

Ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού και ο Δήμος Ορχομενού, συνεχίζοντας την παράδοση που πέρασε από γενιά σε γενιά,  βάζουν τα αποκριάτικά τους και καλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στις φετινές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί σε όλο τον Δήμο Ορχομενού.

Καλές Φωτιές – MaskaRun – Νυχτερινή Παρέλαση- Καρναβάλι – Κούλουμα

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν οι Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ορχομενού, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σχολεία και ομάδες πολιτών!

Οι φετινές εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Βοιωτίας – ΟΠΑΣΤΕ,  την σημαντική υποστήριξη της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Ορχομενού και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας καθώς και πολλών χορηγών.

«Οι Απόκριες στον Ορχομενό έχουν παράδοση, έχουν χρώμα, έχουν χιούμορ και φαντασία. Ξεκινάμε στις 8 Μαρτίου με τις «Καλές φωτιές» και κορυφώνουμε τις εκδηλώσεις μας, μετά από ένα 10ήμερο, με την μεγάλη Παρέλαση των Αρμάτων, κατασκευασμένα από το μεράκι των εθελοντών – μελών του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού και φυσικά με τα παραδοσιακά Κούλουμα το λόφο της Δραγατσούλας. Ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την προσφορά τους και την συμμετοχή τους. Ευχαριστώ τους συνδιοργανωτές και τους υποστηρικτές – χορηγούς των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ορχομενού. Ευχαριστώ, τέλος, την αρμόδια Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα Κική Καραβαγγέλη και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για το «Καρναβάλι Ορχομενού» κ. Κώστα Τσεκούρα για την δημιουργική τους συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Καλές Απόκριες σε όλους», δήλωσε ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρας.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Σχετικά