Φινάλε με τριάρα ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός νίκησε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Β’ και έκλεισε θετικά την παρουσία του στην κανονική διάρκεια. Η ΑΕΛ δραπέτευσε από το Πανθεσσαλικό στο 94′ και κράτησε τη διαφορά με τους Βοιωτούς στο -9. Η ΑΕΚ Β’ νίκησε 2-0 τον Αιολικό και με αυτή τη νίκη έκλεισε θέση στα playoffs.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες στον Α’ όμιλο της Super League 2, καθώς επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ Β’ έντος έδρας και έκλεισε θετικά την παρουσία του στην κανονική διάρκεια. Οι Βοιωτοί θα μπουν στα playoffs με 28 βαθμούς.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άνοιξε το σκορ με τον Νταγκό στο 25′ και ο Ρομό με ένα άκομα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

Ο Ιωάννης Κωστή έκανε το 3-0 στο 67ο λεπτό και ο Δικέφαλος αρκέστηκε μείωση του σκορ με τον Πανίδη στο 82ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σινανάι.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Ντεντάκης (59′ Τσάπρας), Βήχος, Νταγκό (59′ Κωστή), Μπελμόντε, Ρομό, Νίκας, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Γκουστάβο (74′ Χάμοντ), Λιάγκας.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (70′ Σπυράκος), Σελιμάι (84′ Σινανάι), Μανωλούδης, Γιαξής, Παντεκίδης, Τσίκος (70′ Ρούμνιατσεβ), Νινούα (70′ Καστίδης), Κουαλιάτα, Σαποβάλοφ (68′ Πανίδης), Κανίς.

Σχετικά