Δήμος Λεβαδέων:Αιτήσεις για τηλεοπτική κάλυψη “Λευκών Περιοχών” έως 15 Μαρτίου

Ανακοίνωση – υποβολή αιτήσεων για Τηλεοπτική Κάλυψη των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών Ζελίτσας-Κορώνειας, Αγίου Αθανασίου-Κυριακίου, Κυριακίου, Ελικώνα, Θουρίου, Προφήτη Ηλία, Σταθμού Δαύλειας, Αγίου Γεωργίου, Άνω Σούρπης, και Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιβαδειάς που ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν και ενταχθούν στο έργο «Εξασφάλισης της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ Τεύχος B’ 2539/14.06.2021 ξεκίνησε ο νέος κύκλος αιτήσεων μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) για την υπαγωγή των δικαιούχων στο Μητρώο των Λευκών Περιοχών. 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 01.03.2024 μέχρι 15.03.2024 στις 21:00΄ με πρωτοβουλία των ενδιαφερομένων είτε ηλεκτρονικά από τον ίδιους μέσω σχετικής εφαρμογής της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/telepikoinonies/ leukes-periohes ), είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) των περιοχών της μόνιμης κατοικίας τους.

Το σύνολο των επιλέξιμων Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης μπορεί να αναζητηθεί ηλεκτρονικά από τη σελίδα https://white-areas.gov.gr .

Στα ΚΕΠ μπορούν να προσέλθουν προς υποβολή των αιτήσεων και τρίτα πρόσωπα, ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένα από τον αιτούντα.

Όσοι πολίτες δεν προλάβουν να αιτηθούν την ένταξή τους στο μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στον επόμενο κύκλο επικαιροποίησης του μητρώου.

Σχετικά