Α’ ΕΠΣ Βoιωτίας-Play offs/out: Συνέχεια με την 2η αγωνιστική

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του προγράμματος θα συνεχιστεί σήμερα , Σάββατο, 9 Μαρτίου, η Β’ φάση (Play offs – Play out “Αθανάσιος Γκάτσος”) του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας που διοργανώνει η ενωση ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας και στη σεζόν 2023-2024.

Play offs – 2η αγωνιστική

Στα play offs, στις “μάχες” για τον τίτλο, το παιχνίδι που τραβά όλα τα βλέμματα των φίλων (και μη) του βοιωτικού, ερασιτεχνικού, ποδοσφαίρου είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Θήβας όπου η ομάδα του τοπικού Α.Ο. “Η Θήβα” θα υποδεχθεί την ομάδα του Π.Α.Ο. Κόκκινου.

Το άλλο ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου του Σχηματαρίου “Ευάγγελος Δεπάστας” και σε αυτό η ομάδα της τοπικής Α.Ε. “Αναγέννηση” θα υποδεχθεί την ομάδα του Καπαρελλίου.

Η ομάδα της Θήβας μετά από την πολύ μεγάλη και ευρεία νίκη (1-5) επί της ομάδας του Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” στο δημοτικό γήπεδο του Καπαρελλίου το περασμένο Σάββατο, 2/3, έφτασε στους 44 βαθμούς ενώ η ομάδα του Καπαρελλίου έμεινε στους 33. Σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα (1-2) της ομάδας του Κόκκινου (έμεινε στους 34) από την ομάδα της Α.Ε. “Αναγέννηση” Σχηματαρίου (πήγε στους 31), απέκτησε διαφορά 10 βαθμών από την αυριανή του αντίπαλο και 11 από την ομάδα του Καπαρελλίου.

Με νίκη στο αυριανό ματς η ομάδα της Θήβας θα πάει στους 47 βαθμούς ενώ η ομάδα του Κόκκινου θα μείνει στους 34 που σημαίνει οτι η διαφορά θα πάει στους 13.

Αν και η ομάδα του Καπαρελλίου, τώρα, δεν κερδίσει στο αυριανό ματς (με ισοπαλία θα πάει στους 34 βαθμούς) τότε η ομάδα του Γιάννη Καραμπά και του Αγγελου Κυριάκου στέφεται (“μαθηματικά”) πρωταθλήτρια καθώς και να ηττηθεί και στα 4 ματς που ακολουθούν μέχρι την ολοκλήρωση της Β’ φάσης (Play offs) δεν καλύπτεται η διαφορά των 13 πόντων και έτσι τα υπόλοιπα ματς θα πάρουν, μάλλον, χαρακτήρα “τυπικής διαδικασίας” και… φιλικών!

Σε περίπτωση που δεν έρθουν έτσι τα αποτελέσματα τότε η αγωνία θα παραταθεί!

Τον αγώνα στο δημοτικό στάδιο της Θήβας ορίστηκε να διευθύνει ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Super League) με βοηθούς τον Κώστα Βασιληά και τον Θεολόγο Παγκαλίνη ενώ το παιχνίδι στο “Ευάγγελος Δεπάστας” ορίστηκε να το διευθύνει ο Σταύρος Κατσέλης με βοηθούς τον Θανάση Βουγέση και τον Κωνσταντίνο Τσιαντά.

Play out – 2η αγωνιστική

Στα play out, τώρα και στις “μάχες” για την παραμονή στην κατηγορία, η ομάδα της “Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα” η οποία έρχεται από την εντός έδρας νίκη (3-2) επί της ομάδας του Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος” που την πήγε στους 27 βαθμούς (και από την ευρεία νίκη επί της ομάδας του Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας”, στο Δίστομο, για το κύπελλο) και η οποία είναι “βαθμολογικά αδιάφορη”, θα αγωνιστεί στο δημοτικό γήπεδο των Βαγίων, “κόντρα” στην ομάδα του τοπικού Α.Σ. “Παμβαγιακός”, η οποία, αντίθετα, “καίγεται” για βαθμούς καθώς με μόλις 11 στην συγκομιδή της βρίσκεται στην 4η και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του “μίνι” πρωταθλήματος (στην 8η συνολικά).

Την ίδια ώρα, λίγα χιλιόμετρα πιο δυτικά και συγκεκριμένα στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Αλίαρτου, η ομάδα του Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος” η οποία έρχεται από την ήττα στα Ασπρα Σπίτια που την κράτησε στους 18 βαθμούς (και από την ήττα στα πέναλτι στην Δαύλεια στο ματς κυπέλλου με τον Πανδαυλειακό), θα υποδεχθεί την ομάδα του Α.Ο. Μαυροματίου η οποία μετά από την εντός έδρας, ευρεία (6-2), νίκη επί της ομάδας των Βαγίων, έφτασε στους 14 βαθμούς!

Τον αγώνα στο στάδιο της Αλίαρτου ορίστηκε να διευθύνει ο Λουκάς Αλαφογιάννης με βοηθούς τον Χρήστο Βασιλείου και τον Γιώργο Λοΐζο ενώ τον αγώνα στο γήπεδο των Βαγίων ο Παναγιώτης Τσακανίκας με βοηθούς τον Χαράλαμπο Κολυμπίρη και τον Βασίλη Κώνστα.

Και στα τέσσερα ματς η “σεντρα” ορίστηκε για τις 15:30′.

Α’ κατηγορία 2023-2024

Play offs “Αθανάσιος Γκάτσος”

2η αγωνιστική

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024

Ωρα έναρξης: 15:30′

Α.Ο. “Η Θήβα” – Π.Α.Ο. Κόκκινου

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Θήβας

Διαιτητής: Ξηρογιάννης Στέφανος

Βοηθός διαιτητής: Α’: Βασιληάς Κώστας

Βοηθός διαιτητής: Β’: Παγκαλίνης Θεολόγος

Παρατηρητής: Κουτσοδήμος Χαράλαμπος

Α.Ε. “Αναγέννηση” Σχηματαρίου – Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” Καπαρελλίου

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου “Ευάγγελος Δεπάστας”

Διαιτητής: Κατσέλης Σταύρος

Βοηθός διαιτητής: Α’: Βουγέσης Θανάσης

Βοηθός διαιτητής: Β’: Τσιαντάς Κωνσταντίνος

Παρατηρητής: Τζιακίδης Γιώργος

Η βαθμολογία

(Μετά από 1 αγωνιστική)

Α.Ο. “Η Θήβα” 44

Π.Α.Ο. Κόκκινου 34

Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” Καπαρελλίου 33

Α.Ε. “Αναγέννηση” Σχηματαρίου 31

Play out “Αθανάσιος Γκάτσος”

2η αγωνιστική

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024

Ωρα έναρξης: 15:30′

Α.Π.Ο. Παναλίαρτος – Α.Ο. Μαυροματίου

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Αλίαρτου

Διαιτητής: Αλαφογιάννης Λουκάς

Βοηθός διαιτητής: Α’: Βασιλείου Χρήστος

Βοηθός διαιτητής: Β’: Λοΐζος Γιώργος

Παρατηρητής: Μπάρλος Λουκάς

Α.Σ. Παμβαγιακός – Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα

Γήπεδο: Δημοτικό Βαγίων

Διαιτητής: Τσακανίκας Παναγιώτης

Βοηθός διαιτητής: Α’: Κολυμπίρης Χαράλαμπος

Βοηθός διαιτητής: Β’: Κώνστας Βασίλης

Παρατηρητής: Μεγαρίτης Γιώργος

Η βαθμολογία

(Μετά από 1 αγωνιστική)

Ενωση Ασπρα Σπιτια/Αντίκυρα 27

Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος” 18

Α.Ο. Μαυροματίου 14

Α.Σ. “Παμβαγιακός” 11

starsports.gr

Σχετικά