Ένα μεγάλο πολύχρωμο «ποτάμι» ξεχύθηκε στους δρόμους της Θήβας-Δείτε βίντεο,φωτο

Μπράβο σε όλους

Το ήθελε πολύ η Θήβα και το έδειξε!!!

Η πρώτη αποκριάτικη μαθητική παρέλαση-το 1ο Καρναβάλι Θήβας είναι γεγονός και θα γίνει θεσμός!!!

Οι μικροί έδωσαν το σύνθημα και το έκαναν με θόρυβο.

Ηταν μια εξαιρετική ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας την οποία αγκάλιασε ο Δήμος Θηβαίων.

Ένα ξέφρενο ποτάμι χαράς, ξεγνοιασιάς, ενθουσιασμού, φαντασίας, χρωμάτων, μεταμφιέσεων και δημιουργίας με τον τρόπο που μόνο οι μικροί καρναβαλιστές εγγυώνται, πλημμύρισε στις 11 το πρωί του Σαββάτου τους κεντρικούς δρόμους της Θήβας μεταδίδοντας παντού τα πιο αισιόδοξα και ελπιδοφόρα μηνύματα.

Οι μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους , κατανεμημένοι σε ομάδες, παρέλασαν με το μαγικό, παραμυθένιο δικό τους Καρναβάλι.

Συνεπήραν μικρούς και μεγάλους, που γέμισαν τα πεζοδρόμια της Πινδάρου-περιμετρικά την κεντρική πλατεία της Θήβας,τον πεζόδρομο,με τη γνησιότητα, την αυθεντικότητα, τη ζωντάνια, την αθωότητα, τους χορούς, τα γέλια και τα τρεχαλητά τους.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας Βασίλη Γκέλη,η συμμετοχή ξεπέρασε τα 1.000 άτομα

Η παρέλαση κατέληξε στο άγαλμα του Επαμεινώνδα όπου ακολούθησε αποκριάτικο party.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, σε δηλώσεις του ανέφερε πως η αποκριάτικη εκδήλωση ήταν μια εξαιρετική ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, που δίνει την ευκαιρία να περάσουμε ένα χαρούμενο μήνυμα για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.

Ο κ. Δήμαρχος υπογράμμισε πως η συμμετοχή των μαθητών ήταν τεράστια, με το σύλλογο των συμμετεχόντων να ξεπερνά τα χίλια άτομα, ενώ ανέφερε πως η εκδήλωση αυτή θα αρέσει στον κόσμο της πόλης, ενώ στο τέλος τόνισε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα εμπλουτιστεί ώστε κάθε χρόνο να είναι καλύτερη.

Δηλώσεις έκανε επίσης ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, κ. Βασίλης Γκέλης, που ανέφερε πως τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν ντυθεί με τις δικές τους στολές, με ένα θεματικό, ενώ ευχαρίστησε την δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Θηβαίων που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή, αλλά και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Θήβας, τους γονείς, τους δασκάλους, τους διευθυντές, αλλά και τα παιδιά, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση.

Τέλος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ.Αλέκος Στάικος συνεχάρη τον Εμπορικό Σύλλογο, τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους.

Το επόμενο ραντεβού την Καθαρά Δευτέρα στην κορύφωση του εθίμου του ΒΛΑΧΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ

Καλές Απόκριες!!!!

Δείτε βίντεο φωτογραφίες μέσα από τον φακό του permissos.gr

Δείτε περισσότερα βίντεο πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους

https://www.facebook.com/Permissosnews/videos/911713434069414

https://www.facebook.com/100091719589145/videos/1390079634954879

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ που ακολουθεί

Σχετικά