Πάνω από 200 ποδηλάτες στον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Λιβαδειάς-ΒΙΝΤΕΟ

Με επιτυχία στέφθηκε ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λεβαδέων και ο ΑΚΟΛ με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και την Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών, με την έγκριση της Ε.Ο. Ποδηλασίας και την συμβολή του Περιφερειακού Τμήματος του του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς, της Ελληνικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης και της Τροχαίας Λιβαδειάς.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου 2024 συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές.

Το Σάββατο διεξήχθη ο αγώνας δρόμου στο αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης που υπάγεται στην κατηγορία Ποδηλασία για όλους με συνολική απόσταση 11,1 χλμ. και την Κυριακή ο αγώνας δρόμου στο αγώνισμα της Αντοχής – GRAN FONDO που υπάγεται επίσης στην κατηγορία ποδηλασία για όλους με συνολική απόσταση 67,4 χλμ.

«Ήταν μια άψογη διοργάνωση και στόχος μας είναι να γίνει θεσμός. Η συνεργασία όλων ήταν άριστη και είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράλληλα αθλητές, συνοδοί και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να θαυμάσουν τα αξιοθέατα του Δήμου μας. Τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις συμβάλλουν στην τόνωση της τουριστικής κίνησης και της οικονομικής ζωής του τόπου και ενδυναμώνουν την αθλητική κουλτούρα, ειδικά των νέων ανθρώπων. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης», σημείωσε ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Καραμάνης.

Σχετικά