Αιτήσεις για τηλεοπτική κάλυψη στις «λευκές περιοχές» του Δήμου Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοίνωσε ότι ο τρέχων κύκλος της δράσης «Τηλεοπτική Κάλυψη σε Λευκές Περιοχές» θα είναι ο τελευταίος και ολοκληρώνεται στις 15 Μαρτίου 2023.  Σημειώνεται ότι ως Λευκές Περιοχές νοούνται οι περιοχές αυτές που δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από την digea και όσον αφορά στο Δήμο Λεβαδέων πρόκειται για την Κοινότητα Κυριακίου.

Καλούνται οι δημότες που διαμένουν μόνιμα σε «Λευκή Περιοχή» να υποβάλλουν αίτηση ψηφιακά, προκείμενου να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδότησης.  Η υποβολή αιτήσεων θα παραμείνει ενεργή έως στις 15 Μαρτίου 2024 και ώρα 21.00.  Για την υποβολή ψηφιακής αίτησης απαιτούνται οι κωδικοί taxisnet και ο ενδεκαψήφιος αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης των πολιτών από το ΚΕΠ της περιοχής κατοικίας τους. Για την κατάθεση αίτησης σε ΚΕΠ χρειάζεται το δελτίο αστυνομικής ταυτότητα και ο ενδεκαψήφιος αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://white-areas.gov.gr

Σχετικά