Χαλκίδα:12χρονη καταγγέλλει τη μητέρα και τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Η 12χρονη αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της, στη Χαλκίδα, μπροστά στους αστυνομικούς. Η καταγγελία της, για τη μητέρα και τον σύντροφό της, οδήγησε στο σχηματισμό δικογραφίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας…

Η ανήλικη στη Χαλκίδα απευθύνθηκε αρχικά στη γιαγιά της και μαζί πήγαν στην αστυνομία για να κάνουν καταγγελία. Η μικρή περιγράφει αρρωστημένες σκηνές μπροστά της, με τη μητέρα και τον σύντροφό της, να την αγνοούν στο σπίτι που έμεναν όλοι μαζί. Η 12χρονη όπως προκύπτει από την καταγγελία της, αρχικά προσπάθησε να μην αποκαλύψει το θέμα. Υποστηρίζει πως όλα όσα βίωνε στο σπίτι του συντρόφου της μητέρας της, δεν έγιναν μία φορά, αλλά συστηματικά. Κάτι που την έκανε να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η καταγγελία της ανήλικης έγινε στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης 26 Μαρτίου. Η 12χρονη ανέφερε πως η 34χρονη μητέρα της μαζί με τον 38χρονο σύντροφο της προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις ενώπιόν της και μάλιστα όπως υποστήριξε το παιδί, όχι μια φορά αλλά επανειλημμένα.

Η ανήλικη άνοιξε την καρδιά της στους αστυνομικούς ενώ λόγω του νεαρού της ηλικίας της η κατάθεση της δόθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου. Όπως είπε το παιδί, όλα ξεκίνησαν τα περασμένα Χριστούγεννα και συνεχίστηκαν τους επόμενους μήνες.

Το κορίτσι έμενε μαζί με τη μητέρα του στο σπίτι του 38χρονου, όπου σύμφωνα με την καταγγελία γίνονταν οι εν λόγω πράξεις.

Σε βάρος της μητέρας της και του συντρόφου της σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλκίδας δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Πλέον αναμένονται οι εξηγήσεις της 34χρονης και του 38χρονου, για όλα όσα τους καταλογίζει η ανήλικη.

Σχετικά