“Κόκκινη” γραμμή για το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων η εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας

Ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου.

Για το Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και αντικείμενο συστηματικής παρακολούθησης και δράσης, η πρόσβαση των πολιτών στη δημόσια, δωρεάν υγειονομική περίθαλψη και σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων συμμετείχε  μαζί με όλους τους  φορείς και κυρίως τους  πολίτες, που συμμετείχαν μαζικά, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Κ Υ. Αλιάρτου, με αφορμή στις συνεχείς μετακινήσεις ιατρικού προσωπικού του, σε άλλες δομές της Στερεάς για την εξυπηρέτηση των εφημεριών τους, σε βάρος των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους δημότες του δήμου μας και των όμορων περιοχών.

Φορείς και πολίτες απαιτούν την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας και λύσεις που θα διασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Ο Δήμος δεσμεύεται, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να προωθήσει πρωτοβουλίες που θα εξασφαλίσουν την επάρκεια του ιατρικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας και την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων στη λειτουργία του.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στην τοπική κοινωνία για την ενεργό συμμετοχή της στην κοινή μας προσπάθεια.

Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους Ιατρούς αλλά και όλους τους Εργαζόμενους (Νοσηλευτικό, Παραϊατρικό και λοιπό Προσωπικό)  του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου.

 Για μας αποτελεί κόκκινη γραμμή η εύρυθμη λειτουργία του και δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμισή του.

 Η μαζική παρουσία των πολιτών στη συγκέντρωση, αποτελεί σαφές μήνυμα σε όλους τους αρμοδίους.

                                                                              Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                                 Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Δείτε την συγκέντρωση για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου

Κάτω τα χέρια από το Κ.Υ. Αλιάρτου-Μαζική συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση και τις μετακινήσεις γιατρών (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Σχετικά