Livadia Night Run 2024 και Levados Mountain Bike 2024

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου – Οι δυο διοργανώσεις θα διεξαχθούν και πάλι φέτος, επίσης στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Town By The River Festival”!

Οπως έγινε πέρσι (2023), το σαββατοκύριακο, 17-18 Ιουνίου, έτσι και φέτος θα διεξαχθούν οι αγώνες “Livadia Night Run” και “Levados Mountain Bike”!

Το “3ο Livadia Night Run”, οι αγώνες τρεξίματος στους δρόμους της πόλης, θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Ιουνίου, με την εκκίνηση να δίνεται στις πηγές της “Ερκυνας” (“Κρύα”), στις 20:00′. Είναι η τρίτη χρονιά που διεξάγονται οι αγώνες, αλλά δεύτερη με εκκίνηση από την πιο όμορφη περιοχή της Λιβαδειάς!

Το “2o Levados Mountain Bike”, οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας, θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής, 16 Ιουνίου, με την εκκίνηση να δίνεται στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης”, στις 09:30′!

Τους αγώνες διοργανώνει ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, την στήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, της Ελληνικής Ενωσης Ερευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς και του παραρτήματος Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και εντάσσονται στα πλαίσια του φεστιβάλ της πόλης: “Town By The River Festival”!

3ος αγώνας “Livadia Night Run”

Τον αγώνα διοργανώνει ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, με τον Δήμο Λεβαδέων, την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας , τον Ο.Π.Α.Στ.Ε. (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδος), την στήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας, τη συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Τροχαίας Λιβαδειάς, της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς και το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αναπνοή: Town The River Festival

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 15/06/2024

Τόπος διεξαγωγής: Λιβαδειά Βοιωτίας

Αφετηρία-τερματισμός: Πηγές Έρκυνας (περιοχή Κρύα)

Αποστάσεις:

10.000 μέτρων ανδρών-γυναικών (Ώρα εκκίνησης 20:00′)

5.000 μέτρων ανδρών-γυναικών “Γιώργος Ανδριτσόπουλος” (Ώρα εκκίνησης 20:05′)

1.000 μέτρων μαθητών-τριών δημοτικών σχολείων (Ώρα εκκίνησης 20:10′)

Σημείωση: Όλες οι διαδρομές είναι ασφάλτινες

Οι ατομικές συμμετοχές μπορούν να γίνουν μόνο με online εγγραφή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: levados.akol.gr

Ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 23/04/2024 και λήξης την Τετάρτη 12/06/2024 ώρα 22.00.

Για την αποφυγή συνωστισμού καμία εγγραφή δεν θα γίνει την ημέρα του αγώνα.

2ος αγώνας open ορεινής ποδηλασίας “Levados mountain bike”

Τον αγώνα διοργανώνει ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), με τον Δήμο Λεβαδέων, την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας ,τον Ο.Π.Α.Στ.Ε.(Οργανισμός ΠολιτιστικήςΑνάπτυξης Στερεάς Ελλάδος), την συμμετοχή της Ελληνικής Ενωσης Ερευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς και του παραρτήματος Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αναπνοή: Town By The River Festival.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Τόπος διεξαγωγής: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Θα διεξαχθούν:

1ος αγώνας (Full race) 35χλμ. (Εκκίνηση: 09.35′)

2ος αγώνας (short race) 24χλμ. (Εκκίνηση: 09:35′)

3ος αγώνας (Full race e – bike) 35χλμ. (Εκκίνηση: 09.30′)

Ο ποδηλατικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας είναι open και δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν σωματεία και μεμονωμένοι αθλητές ή απλοί ποδηλάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Στον κ. Χρήστο Πολατσίδη, τηλ. 6932222453 για πληροφορίες ή στο τηλ. 2261021100 του ΑθλητικούΚολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ), εκτός Σαββάτου & Κυριακής από ώρα 15:00 έως 20:00 ή στα e-mail: levados@akol.gr&info@akol.gr

Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις των αγώνων καθώς και τις φόρμες για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής (εγγραφές) στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://levados.akol.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο