Υπάρχει λύση για τις αιμορροΐδες;

Οι αιμορροΐδες αποτελούν μία από τις συχνότερες παθήσεις και ταλαιπωρούν εξίσου άνδρες και γυναίκες, δυσχεραίνοντας ιδιαίτερα την καθημερινότητά τους. Διακρίνονται σε εξωτερικές, που προβάλλουν στον πρωκτό και προκαλούν πόνο σε περιπτώσεις αιμορραγίας ή δημιουργίας θρόμβωσης και σε εσωτερικές, που προβάλλουν στον αυλό του εντέρου προκαλώντας πόνο και αιμορραγία σε πολύ έντονο κόκκινο χρώμα. Τα αίτιά τους περιλαμβάνουν συνήθως κληρονομική προδιάθεση, χρόνια δυσκοιλιότητα ή διάρροια, χρόνιο βήχα, καθιστική ζωή, παχυσαρκία και συχνή πρωκτική ερωτική επαφή. Τα συμπτώματα των αιμορροΐδων ποικίλλουν και διαρκούν από λίγες ημέρες έως και μήνες. Σε αυτά συγκαταλέγονται το αίμα στα κόπρανα, ο τοπικός ερεθισμός, οι εκκρίσεις, η φαγούρα και ο πόνος. Οι θεραπείες αντιμετώπισής τους, συνίστανται σε συντηρητικές ή χειρουργικές ανάλογα πάντα το στάδιο και την κατάσταση του ασθενούς.

Αφαίρεση αιμορροΐδων με laser, ανώδυνα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Η αφαίρεση αιμορροϊδων με laser LHP αποτελεί είναι η πλέον νέα και αποτελεσματική θεραπευτική λύση, κατάλληλη τόσο κατά τα πρώιμα όσο και κατά τα προχωρημένα στάδια της πάθησης. Είναι ανώδυνη, πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας ή μέθης και διαρκεί 15-20 λεπτά. Λόγω της ολιγόλεπτης διάρκειας και της άμεσης επιστροφής του ασθενή στο σπίτι, η συγκεκριμένη επέμβαση λέιζερ χαρακτηρίζεται, μάλιστα, ως one-day-clinic.

Ποιος είναι ο κατάλληλος γενικός χειρουργός στην Αθήνα;

Ένας γενικός χειρουργός στην Αθήνα, όπως ο Δρ. Ζησιάδης Δημήτρης, μπορεί να δώσει άμεσα τη λύση στο πρόβλημά σας. Γενικός Χειρουργός και Διευθυντής Γενικής Χειρουργικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Ψυχικού, έχει πραγματοποιήσει πληθώρα επεμβάσεων, ενώ η μεγάλη εμπειρία και επιστημονική του κατάρτιση σε συνδυασμό με τη συνεχόμενη εκπαίδευση, τον καθιστούν ως έναν από τους κορυφαίους χειρουργούς στην Ελλάδα. Επισκεφθείτε το dzisiadis.gr, ενημερωθείτε υπεύθυνα, κλείστε το ραντεβού σας και βελτιώστε την καθημερινότητά σας με ασφάλεια!

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο