Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Τελευταίο αντίο στην σπουδαία ηθοποιό

Στο Νεκροταφείο Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου, η  οποία έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, σε ηλικία 76 ετών, έπειτα από μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Από τους πρώτους που κατέφθασαν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για την αγαπημένη φίλη του.

«Με την Άννα γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο. Νομίζαμε ότι… σχεδόν δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Έχασα τη μισή μου ζωή στο θέατρο» είχε δηλώσει ο γνωστός σκηνοθέτης πριν λίγες μέρες.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που έδωσαν το παρών ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Διονύσης Τσακνής, ο Ρήγας Αξελός, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Γιώργος Κιμούλης, η Μπέσσυ Μάλφα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης, η Τζόυς Ευείδη, ο Σπύρος Πούλης, ο Πέτρος Ζούλιας, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, η Νατάσα Ασίκη και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Συντετριμμένος ο Σταμάτης Φασουλής ο άνθρωπος που μαζί της πορεύτηκε από την πρώτη ημέρα στο θέατρο έψαχνε την αγκαλιά της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για παρηγοριά για την Άννα τους που έφυγε αλλά δεν θα ξεχαστεί. 

Την απέραντη ευγνωμοσύνη της εξέφρασε για την στήριξη που της έδωσε στο ξεκίνημά της η Άννα Παναγιωτοπούλου, η συνάδελφός της Νατάσα Ασίκη. 

Εκεί και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Διονύσης Τσακνής και ο Ρήγας Αξελός αλλά και η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Ανδρέας Λουδάρος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, ο Γιώργος Κιμούλης, η Τζόυς Ευείδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο «Λουκάς» της στη Dolce Vita.

Λίγα λόγια βγαλμένα από την καρδιά του είπε ο συμπρωταγωνιστής της και φίλος της Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. «Η Άννα ήταν μια ολόκληρη εποχή που φεύγει», είπε.

Όλοι οι φίλοι, όλοι οι συνάδελφοι με τους οποίους μοιράστηκε τη σκηνή σε μια λαμπρή καριέρα πολλών δεκαετιών ήταν εκεί. Και την συνόδευσαν με ένα λουλούδι, απέραντη θλίψη, νοσταλγία και μια αγκαλιά για τον μονάκριβό της Δημήτρη και την εγγονή της, Δάφνη – Άννα.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο