ΕΠΣ Βoιωτίας: Πρόγραμμα αγώνων (12/5)

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 25ης (προτελευταίας) αγωνιστικής του Α’ ομίλου “Ευάγγελος Μπαρμπέρης” της Β’ κατηγορίας!

Συνέχεια το ερχόμενο σαββατοκύριακο, 11-12 Μαΐου, μετά από την διακοπή για το Πάσχα, στις διοργανώσεις της ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας στη σεζόν 2023-2024.

Από την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (η πρωταθλήτρια Α.Ο. “Η Θήβα” έχει ήδη δώσει δυο αγώνες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία μέσω του 6ου όμιλου), αλλά και του Β’ ομίλου “Αργύρης Μανόπουλος” του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Α’ όμιλο “Ευάγγελος Μπαρμπέρης” που και αυτός οδεύει ολοταχώς προς την ολοκλήρωσή του.

Και ακόμη πιο συγκεκριμένα το ενδιαφέρον των φίλων (και μη) του ερασιτεχνικού, βοιωτικού, ποδοσφαίρου εστιάζεται αποκλειστικά στις “μάχες” για την κατάληψη της 2ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα που δίνει το δεύτερο “εισιτήριο” για την άνοδο στην Α’ κατηγορία, μιας και το πρώτο το έχει ήδη “σφραγίσει” η ομάδα του “Νέος Τροφώνιος Λιβαδειάς” που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια (“μαθηματικά”)!

Τα μέλη της επιτροπής διοργανώσεων της Ε.Π.Σ.Β. έχουν ορίσει να διεξαχθούν οι αγώνες της 25ης (προτελευταίας) αγωνιστικής.

Εχουν οριστεί να διεξαχθούν πέντε (5) αγώνες, όλοι την Κυριακή, 12/5.

Η “σέντρα” στους περισσότερους (3) ορίστηκε για τις 17:30′!

Την “αυλαία στην αγωνιστική” θα ανοίξει στις 15:45′ το ματς: Α.Ε. “Πανγεωργικός” – Νέος Α.Ο. Διόνυσου ενώ θα την “κλείσει” το ματς: Α.Σ. “Ρήξη” Λιβαδειάς – Νέος Εθνικός Αγίου Δημητρίου η “σέντρα” στο οποίο ορίστηκε για τις 18:15′!

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Β’ κατηγορία 2023-2024

Α’ όμιλος “Ευάγγελος Μπαρμπέρης”

25η αγωνιστική (προτελευταία)

Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Ωρα έναρξης: 15:45′

Γήπεδο: Δημοτικό Αγίου Γεωργίου

Α.Ε. “Πανγεωργικός” – Νέος Α.Ο. Διόνυσου

Ωρα έναρξης: 17:30′

Γήπεδο: Δημοτικό παραλίας Σαράντη

Α.Σ. Χωστίων – Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου

Γήπεδο: Δημοτικό Δαύλειας

Α.Π.Ο. “Πανδαυλειακός” – Α.Ο. Υψηλάντης

Γήπεδο: Δημοτικό Κυριακίου

Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου – Α.Σ. Αράχωβας “Ο Παρνασσός”

Ωρα έναρξης: 18:15′

Γήπεδο: Δημοτικό “Ζαγαρά” Λιβαδειάς

Α.Σ. “Ρήξη” Λιβαδειάς – Νέος Εθνικός Αγίου Δημητρίου

-Α.Ο. “Πήγασος” Αγίας Αννας – Νέος Τροφώνιος Λιβαδειάς (0-3 α.α.)

-Α.Ε. Ορχομενού – Α.Ο. Παύλου (0-3 α.α.)

starsports.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο