Βύρωνας: Αυτός είναι ο νεκρός που κυνηγούσε η αλβανική μαφία

Η αστυνομία τον είχε κηρύξει καταζητούμενο από το 2021 για τη συμμετοχή του σε δολοφονική επίθεση

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ένας 32χρονος άνδρας το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στον Βύρωνα όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή σταμάτησαν δίπλα από το αυτοκίνητο όπου βρισκόταν μαζί με την σύζυγό του και άνοιξαν πυρ.

Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας είναι ο Ροάν Μπραχίμι, ο οποίος παρουσιαζόταν και με το όνομα Σιντορέλ Πρέντ, και συμμετείχε το 2021 στη δολοφονία του Brilant Martinaj σε μπαρ στην πόλη Lezha της Αλβανίας.

Το όνομά του είναι γνωστό στην αλβανική δικαιοσύνη καθώς κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση κατά των Brilant Martinaj και Ylli Brahim.

Ο Ροάν Μπραχίμι, θύμα της δολοφονικής επίθεσης στον Βύρωνα

Το 2021 κηρύχθηκε καταζητούμενος από την αστυνομία, αφού μαζί με άλλα δύο άτομα σκόρπισαν τον τρόμο σε μπαρ στο Zejmen της Lezha όταν μαζί με τον Ramazan Rraja και τον Alesio Dobrozi μπήκαν οπλισμένοι με καλάσνικοφ αναζητώντας τον ιδιοκτήτη.

Επίσης, ο Ροάν Μπραχίμι είχε συλληφθεί το 2018 στη Lezhë, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πυρομαχικά, χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Με δύο σφαίρες η εκτέλεση

Με δυο σφαίρες από πιστόλι των εννέα χιλιοστών σκότωσε το 32χρονο ο άγνωστος εκτελεστής. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που έκαναν αυτοψία του χώρου δεν βρήκαν άλλους κάλυκες ενώ διαπίστωσαν ότι η μία σφαίρα είχε βρει το θύμα στο κεφάλι, χωρίς να του αφήσει κανένα περιθώριο να γλιτώσει την ζωή του.

Όπως εκτιμούν ο πιστολέρο είχε το “καθαρό” μυαλό να πυροβολήσει λίγες φορές, στοχευμένα και χωρίς κάτι να του διασπάσει την προσοχή. Ενδεχομένως, λένε με νόημα, να μην ήταν η πρώτο φορά που το έκανε.

Οι δύο κάλυκες θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικα εργαστήρια για να εξεταστούν αν και οι αξιωματικοί της ασφάλειας δεν περιμένουν το 9αρι πιστόλι να έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη παράνομη ενέργεια.

Αυτό που αναζητούν από νωρίς το πρωί είναι εικόνα από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που ενδεχομένως έχουν καταγράψει το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών και ταυτόχρονα θεωρούν πολύ πιθανό το θύμα να ήταν υπό παρακολούθηση από τον “πληρωμένο” δολοφόνο ο οποίος περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να “εκτελέσει” το συμβόλαιο θανάτου που είχε αναλάβει.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο