Παραδόθηκε ο «Shark» – Κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Λυγγερίδη

Παραδόθηκε ένας από τους υπόπτους για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, που έπεσε νεκρός στα επεισόδια στου Ρέντη. Πρόκειται για τον 31χρονο με το προσωνύμιο «Shark» ο οποίος παραδόθηκε σήμερα στο τμήμα αθλητικής βίας στη ΓΑΔΑ.

Σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία. Ήταν από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στου Ρέντη αλλά και σε άλλα επεισόδια για τα οποία κατηγορούνται δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού.

Εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος». Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στην αστυνομία.
Ποιος είναι ο 31χρονος «Shark»

Σε βάρος του 31χρονου «Shark» έχουν σχηματιστεί 3 δικογραφίες για φθορές και δύο για ενδοοικογενειακή βία το 2021, όταν σε χρονικό διάστημα ενός μήνα βιαιοπράγησε σε βάρος της πρώην συντρόφου του. Ο «καρχαρίας», που είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας δραστηριοποιείται στον σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό και είναι από τις γνωστές φυσιογνωμίες στις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο