Προστατευτικά για μωρά, κάγκελα κρεβατιού και baby monitors ενδοεπικοινωνίες με κάμερα: Τα πάντα για την ασφάλεια μωρού

Η ασφάλεια του μωρού αποτελεί την βασική προτεραιότητα για κάθε γονιό. Καθώς το μωρό αρχίζει να εξερευνά τον κόσμο γύρω του, το σπίτι γίνεται ένας χώρος γεμάτος προκλήσεις και πιθανούς κινδύνους. Για να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον για το μωρό σας, είναι σημαντικό να λάβετε προληπτικά μέτρα και να χρησιμοποιήσετε προστατευτικά για μωρά σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Προστατευτικά επίπλων, γωνιών τραπεζιού, ντουλαπιών, συρταριών, αλλά και προστατευτικά πρίζας είναι τα πρώτα και πιο σημαντικά είδη για την ασφαλή καθημερινότητα του παιδιού. Αλλά και για την ώρα του ύπνου, τα πτυσσόμενα πλαϊνά προστατευτικά κάγκελα κρεβατιού για παιδιά και τα προστατευτικά κάγκελα κούνιας, αποτρέπουν ατυχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι ενδοεπικοινωνίες μωρού με κάμερα ή και με 2 κάμερες και τα ειδικά baby monitors, για ασύρματη επικοινωνία χωρίς ακτινοβολία, σας ενημερώνουν για κάθε του ανάγκη.

Αναζητήστε τα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Lucky Lama από επώνυμα brands όπως η Cangaroo και η Chicco και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές.

Για το σαλόνι

Τα έπιπλα και τα τραπέζια με αιχμηρές γωνίες μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για τα μικρά παιδιά που μόλις αρχίζουν να περπατούν και να εξερευνούν. Για την ασφάλεια μωρού λοιπόν, τα προστατευτικά επίπλων για μωρά είναι must have. Ειδικά σχεδιασμένα στρογγυλεμένα και μαλακά προστατευτικά για μωρά τραπεζιών, ντουλαπιών, συρταριών και γενικά για γωνίες, είναι συνήθως κατασκευασμένα από μαλακά υλικά όπως αφρώδες υλικό ή σιλικόνη, τα οποία απορροφούν την κρούση και μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού, αποτρέποντας επώδυνα ατυχήματα και επιτρέποντας στο μωρό σας να συνεχίσει απρόσκοπτο την εξερεύνησή του.

Αλλά και τα προστατευτικά πρίζας για μωρά θεωρούνται απαραίτητα, καθώς οι ηλεκτρικές πρίζες είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους παράγοντες στο σπίτι για τα μωρά. Τα προστατευτικά πρίζας αποτρέπουν μωρό σας από το να βάλει τα χέρια του ή αντικείμενα στις πρίζες. Τα προστατευτικά πρίζας είναι εύκολα στη χρήση και τοποθετούνται απευθείας στις πρίζες, καλύπτοντας τις επαφές και εμποδίζοντας την πρόσβαση.

Για ήρεμους γονείς

Όταν κοιμάται ή παίζει σε άλλο δωμάτιο το μωρό σας, μπορεί να είναι αγχωτικό, ειδικά για τους νέους γονείς. Οι ενδοεπικοινωνίες μωρού ή baby monitors είναι ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ασφάλεια του μωρού σας, ενώ κάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Οι ενδοεπικοινωνίες μωρού με κάμερα ή με 2 κάμερες που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Lucky Lama, επιτρέπουν στους γονείς να παρακολουθούν το μωρό τους σε πραγματικό χρόνο. Με ασύρματη επικοινωνία, χωρίς ακτινοβολία, οι ενδοεπικοινωνίες μωρού και τα baby monitors εξασφαλίζουν ότι θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ακόμα κι όταν δεν βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο με το μωρό.

Ασφάλεια στον ύπνο

Η ασφάλεια του μωρού και του παιδιού κατά τον ύπνο είναι ζωτικής σημασίας για κάθε γονιό. Τα προστατευτικά κάγκελα κρεβατιού και κούνιας για μωρά και για παιδιά είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να εξασφαλίσετε ότι τα μικρά σας θα παραμείνουν ασφαλή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Είτε πρόκειται για κούνια, είτε για παιδικό κρεβάτι, τα πτυσσόμενα πλαϊνά προστατευτικά κάγκελα κρεβατιού και κούνιας που μπορείτε να παραγγείλετε από το Lucky Lama προσφέρουν την απαραίτητη ασφάλεια για μωρά και για παιδιά και ηρεμία για τους γονείς.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Lucky Lama (https://www.luckylama.gr/) και βρείτε τα πάντα για την ασφάλεια μωρού, προστατευτικά επίπλων για μωρά, ενδοεπικοινωνίες μωρού με κάμερα και προστατευτικά κάγκελα κρεβατιού σε συμφέρουσες τιμές.

Σχετικά