ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 7 ατόμων στο Δήμο Λοκρών

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την παροχή υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Λοκρών, που εδρεύει στην Αταλάντη της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ, Πλατεία Δημαρχείου 1, Τ.Κ. 35200, Αταλάντη Φθιώτιδας, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικού Προγραμματισμού, Επιμελητείας και Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Μοδιάτη Βασιλικής ή κου Δημητρίου Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 22330-23707).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Aναλυτικά εδώ View Fullscreen

Σχετικά