Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων ενόψει διεξαγωγής Πανελληνίων Εξετάσεων 2024

   Σε μια εβδομάδα από σήμερα ορίστηκε η έναρξη διεξαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024 με τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας σε πλήρη ετοιμότητα να συνδράμουν στην ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή τους.


   Ο Δήμος Θηβαίων είναι σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τους Διευθυντές των Σχολείων όσο και με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για οποιοδήποτε ζήτημα τυχόν ανακύψει και για οποιαδήποτε πιθανή ανάγκη υλικοτεχνικής υποστήριξης. Το βλέμμα των διαγωνιζομένων είναι στον στόχο τους και όλοι εμείς οφείλουμε ακόμη μια χρονιά να αποτελέσουμε τους συμπαραστάτες στον προσωπικό αγώνα των μαθητών και των οικογενειών τους.

  Ως εκ τούτου οφείλουμε όλοι μας ως δημότες να σεβαστούμε την αγωνιώδη προσπάθεια των διαγωνιζόμενων μαθητών και έτσι καλούμαστε να μην δημιουργούμε όχληση κοντά στα εξεταστικά κέντρα (1ο ΓΕΛ- Παρ. Κασσάνδρου, 2ο ΓΕΛ – Αυλίδος 1, 3ο ΓΕΛ – Καποδιστρίου 7, Πυρί, ΕΠΑΛ – Άγιοι Θεόδωροι) όπως επίσης, στην περίπτωση που διενεργούνται τεχνικές εργασίες κοντά σε αυτά, να περιοριστούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό ή ιδανικά, να αναβληθούν.

   Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου αποστέλλει μήνυμα συμπαράστασης και ευχές για καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους σημειώνοντας ότι:  « Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν είναι παρά το πρώτο σκαλοπάτι που δείχνει τον δρόμο στην πορεία των μαθητών, ωστόσο δεν αποτελεί το παν αφού οι δυνατότητες του καθενός μπορεί να είναι απεριόριστες και η δημιουργία της κάθε πορείας μοναδική, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες και όλους».

Σχετικά