Δωρεά στολές εργασίας για τους Αστυνομικούς του Α. Τ. Λιβαδειάς

Με χαρά υποδεχθήκαμε για ακόμη μια φορά, την 16/05/2024, στα γραφεία της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας τον καλό φίλο της Ένωσης και υπεύθυνο ασφαλείας της Τραπέζης Alpha Bank κ. Παλαμίδα Ζαχαρία.
Στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκε η υπηρεσιακή καθημερινότητα όπως αυτή έχει σήμερα διαμορφωθεί, οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
Ακολούθως ο κ. Παλαμίδας, παρουσία του Προεδρείου της Ενώσεως, του Ταξιάρχου, Δ/ντή της Δ.Α. Βοιωτίας, του Διοικητή και του Γραμματέα του Α.Τ. Λιβαδειάς παρέδωσε στολές εργασίας για όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς.
Σε μια μακροχρόνια περίοδο μη παροχής σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού προς τα στελέχη του Σώματος από το αρμόδιο υπουργείο και το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι ιδιαίτερα σημαντική η ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία αφενός αναπληρώνει τα κενά της κρατικής μέριμνας δια μέσου δωρεών και παροχής πολύτιμου εξοπλισμού και αφετέρου τονώνει το φρόνημα των συναδέλφων, καθώς γίνεται αντιληπτό ότι στον αγώνα της πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος δεν είμαστε μόνοι.
Πολύτιμοι αρωγοί του καθημερινού και δύσκολου αυτού αγώνα οι κρατικοί φορείς, οι οργανισμοί, οι σύλλογοι, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι ιδιώτες οι οποίοι παρέχουν πολύτιμη βοήθεια προς τους μαχόμενους υπό αντίξοες συνθήκες συναδέλφους μας. Τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη

Σχετικά