Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Πεντρόσο ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός έκανε γνωστή την ανακοίνωση του Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, του 32χρονου μέσου από την Αργεντινή.

Ο Λεβαδειακός έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη Stoiximan Superleague της σεζόν 2024-25 και ήδη έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Η ομάδα της Βοιωτίας λοιπόν έκανε γνωστό ότι απέκτησε τον Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν με την ΑΕΛ. Με την οποία μέτρησε 11 γκολ και δύο ασίστ σε 30 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της από 1/7/24 με τον ποδοσφαιριστή Φαμπρίτσιο Πεντρόζο.

Γεννημένος στις 6/11/92 στο Ελντοράντο, ο Αργεντινός εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022, έχοντας ξεχωρίσει και τις δύο σεζόν που αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΛ, μετρώντας συνολικά 18 γκολ και 15 ασίστ σε 57 εμφανίσεις.

Από τους κορυφαίους παίκτες και του φετινού πρωταθλήματος o Πεντρόζο, ολοκληρώνοντας με 11 γκολ και 2 ασίστ σε 30 παιχνίδια.

Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Σαν Λορέντσο, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην πατρίδα του με τις Αλμάγκρο, Αλντοσίβι, Ατλάντα, Κρουσέρο ντελ Νόρτε και τη Δε Στρόνγκεστ της Βολιβίας.

Η οικογένεια του Λεβαδειακού σε καλωσορίζει και σου εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Σχετικά