Περπάτησε 140χλμ. από την Αλίαρτο στον Άγιο Ιωάννη Ρώσο εκπληρώνοντας το τάμα του (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2016

Απίστευτη δύναμη πίστης και θέλησης απέδειξε ότι έχει ο Κώστας Ζαρκαδούλας, οποίος ξεκίνησε με τα… πόδια από την Αλίαρτο για τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο εκπληρώνοντας το τάμα που είχε κάνει στην Αγία Παρασκευή.

 Χρειάστηκε να διανύσει 140χλμ, μέσα σε 40 ώρες για να φτάσει στον Ιερό Ναό, στο Προκόπι της Εύβοιας,με συνοδοιπόρο τον φίλο του Βασίλη Καρανάσο.

Πληθαίνουν τα τάματα τον Μάιο στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο ο οποίος γιορτάζει σήμερα και αύριο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο νεαρός Κώστας Ζαρκαδούλας που ξεκίνησε με τα πόδια από την Αλίαρτο για τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο εκπληρώνοντας το τάμα που είχε κάνει στην Αγία Παρασκευή.


Χρειάστηκε να διανύσει 140 χλμ, μέσα σε 40 ώρες για να φτάσει στον Ιερό Ναό, στο Προκόπι της Εύβοιας, με συνοδοιπόρο τον φίλο του Βασίλη Καρανάσο.

Με πίστη και υπομονή τα κατάφερε… Πέρασε την πόρτα του ναού, γονάτισε στο Ιερό Λείψανο, προσευχήθηκε, πήρε αγιασμό και την ίδια μέρα επισκέφτηκε το εξωκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στο Μάζι Αλιάρτου για να ολοκληρώσει το τάμα του.

Η ενέργειά του εξέπληξε και συγκίνησε όλους όσοι έμαθαν γι’ αυτήν την πεζοπορία και με ευχές συμπαραστάθηκαν στον Κώστα Ζαρκαδούλα.

Aπίστευτη δύναμη πίστης και θέλησης απέδειξε ότι είχε  ο Κώστας Ζαρκαδούλας, οποίος ξεκίνησε πριν επτά χρόνια,παραμονή εορτής του Αγίου, με τα… πόδια από την Αλίαρτο για τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο εκπληρώνοντας το τάμα που είχε κάνει στην Αγία Παρασκευή.

Διαβάστε την δημοσίευση του http://permisospress.blogspot.com/2016/05/140.html στις 29 Μαΐου 2016,η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Τα Κατάφερε ο Κώστας!!!Περπάτησε 140χλμ από Αλίαρτο στον Άγιο Ιωάννη Ρώσο

Χρειάστηκε να διανύσει  140χλμ, μέσα σε 40 ώρες για να φτάσει στον Ιερό Ναό,στο Προκόπι της Εύβοιας,με συνοδοιπόρο τον φίλο του Βασίλη Καρανάσο.
Με πίστη και υπομονή τα κατάφερε… Ξεκίνησε την Τετάρτη το απόγευμα απο την Αλίαρτο και λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής πέρασε την πόρτα του ναού. Γονάτισε στο  Ιερό Λείψανο,  προσευχήθηκε,πήρε αγιασμό και την ίδια μέρα επισκέφτηκε το εξωκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στο Μάζι Αλιάρτου για να ολοκληρώσει το τάμα του.Η ενέργειά του εξέπληξε και συγκίνησε όλους όσοι έμαθαν γι’ αυτήν την πεζοπορία και με ευχές μέσα απο τη  σελίδα μας στο facebook.com, συμπαραστάθηκαν στον Κώστα Ζαρκαδούλα.
Η πίστη δεν κοιτάει αποστάσεις,δεν κάνει διακρίσεις ακόμη και οι πιο ισχυροί άνθρωποι λυγίζουν.

Είναι από εκείνες τις στιγμές που όλοι μας αναζητούμε  τη δύναμη και απλώνουμε το χέρι ζητώντας  βοήθεια,δήλωσε στο permissos.gr o Κώστας Ζαρκαδούλας και ευχήθηκε υγεία σε όλα τα παιδιά.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου ανταποκρίθηκε θετικά στην έκκληση του Κώστα για συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού.
Μπορείτε να πηγαίνετε τρόφιμα  στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπου Αλιάρτου,την Κυριακή 5-6 και 12-6-2016  για τα παιδιά του  Ορφανοτροφείου Λιβαδειάς.
Τέλος ευχαριστήριο του Κώστα Ζαρκαδούλα στους  Δαμιανό Μπαλούμη,Γιώργο Μόρτο,και Γιάννη Μουρατίδη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Σχετικά