Στο νοσοκομείο 13χρονος από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ

13χρονος κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Δύο ιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ακόμη ένας ενήλικας συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην Ναύπακτο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ναυπακτίας, διαπιστώθηκε ότι αργά χθες το βράδυ ένας 13χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ναύπακτο, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, υποβασταζόμενος από άλλους ανηλίκους, αφού βγήκε από το κατάστημα, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και κατόπιν αποφασίστηκε η διακομιδή του στην Παιδιατρική Κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, αστυνομικοί του Τμήματος Ναυπακτίας κατέσχεσαν συνολικά 47 φιάλες αλκοολούχων ποτών και παρήγγειλαν στη Χημική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ ζητήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας η διενέργεια τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων στον 13χρονο.

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας ανήλικος, ο οποίος φιλοξενούσε τον 13χρονο, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Σχετικά