Για εσάς που αγαπάτε τα ολόσωμα μαγιό ο προορισμός είναι e-string!

Εάν αγαπάτε τα ολόσωμα μαγιό, το e-string είναι ο… παράδεισός σας! Εκεί θα βρείτε υπέροχα φθηνά και σέξι μαγιό με ενίσχυση στο στήθος, αλλά και χωρίς, με λεπτομέρειες από βολάν, διαφάνειες και με κοψίματα εντυπωσιακά, που κόβουν την ανάσα. Εξερευνήστε την πλήρη συλλογή και ανακαλύψτε όλα τα σχέδια και χρώματα, όπως κλασικό μαύρο και λευκό, κυπαρισσί, κόκκινο ή φλοράλ, με έντονα σχέδια, σε brazil ή στρινγκ, που κολακεύουν τη σιλουέτα και αναδεικνύουν τις καμπύλες.

Μαγιό ολόσωμα σε μεγάλα μεγέθη για plus size καμπύλες!

Τα ολόσωμα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη ενδείκνυνται για γυναίκες με καμπύλες και αυτοπεποίθηση! Εάν, λοιπόν, αγαπάτε το σώμα σας και θέλετε να είσαι στη μόδα, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα e-string.gr. Εκεί θα βρείτε plus size ολόσωμα μαγιό, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και prints. Επιλέξτε το δικό σας μονόχρωμο ή παιχνιδιάρικο φλοράλ με βολάν ή διαφάνειες και εντυπωσιάστε στην παραλία. Εκτοξεύστε τη θηλυκότητά σας στα ύψη και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Sexy εσώρουχα για κάθε περίσταση!

Στο e-string.gr εκτός από μαγιό θα βρείτε sexy εσώρουχα εξαιρετικής ποιότητας, που αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τη θηλυκή πλευρά σας με τον πιο αισθησιακό τρόπο! Πυτζάμες, κορμάκια, babydoll, κολάν, φόρμες και φυσικά μαγιό ολόσωμα και μπικίνι, που αναστατώνουν τις αισθήσεις. Όλα τους κυκλοφορούν, επίσης, σε μεγάλα μεγέθη ώστε να καλύπτουν κάθε σωματότυπο. Επισκεφθείτε σήμερα το e-string.gr, επωφεληθείτε από την άμεση παράδοση, ανακαλύψτε τα εσώρουχα που θέλετε στις καλύτερες τιμές και αποκαλύψτε τον πιο sexy και αισθησιακό σας εαυτό με ένα click!

Σχετικά