Στον ουρανό της Λιβαδειάς η κούπα-Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Οι παίκτες του Λεβαδειακού σήκωσαν στον ουρανό το τρόπαιο του πρωταθλητή και πανηγύρισαν την επάνοδο στη Stoiximan Super League. Το σήκωσε και ο Γιάννης Κομπότης.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στη Stoiximan Super League ένα χρόνο μετά τον υποβιβσμό από την πρώτη κατηγορία. Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μετά το φινάλε του ματς πανηγύρισαν έξαλλα τον τίτλο και την άνοδο, υψώνοντας στον ουρανό το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Ο Λεβαδειακός νίκησε την ΑΕΚ Β’ με 4-0 εντός έδρας και έκλεισε πανηγυρικά τη σεζόν με την επάνοδό του στη Stoiximan Super League.

Η Ένωση ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη στο ματς και έφτασε κοντά στο να σκοράρει, όταν ο Τιεΐ με ωραία κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας του Λεβαδειακού έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γκροφ.

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ με το ωραίο τελείωμα του Γιαννιώτα, μετά από πάσα του Συμελίδη, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν τρία γκολ σε οκτώ λεπτά.

Αρχικά ο Βήχος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 54′ έκανε το 2-0 και στη συνέχεια τη σκυτάλη των γκολ πήρε ο Τσάπρας, ο οποίος με κεφαλιά στο 60′ και σουτ στο 72′ έπειτα από υποδειγματική μπαλιά του Νίκα με εξωτερικό φάλτσο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Βίντεο, φωτογραφίες Παντελής Μπατσούλης

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Σχετικά