Λιβαδειά:Παρέλαβαν τα ηλεκτρικά λεωφορεία για τη δημοτική συγκοινωνία(φωτο)

Δήλωση κ. Δημήτρης Καραμάνης – Δήμαρχος Λεβαδέων για την Δημοτική Αστική Συγκοινωνία: «Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε σήμερα τα δύο ηλεκτροκίνητα mini bus. Η έγκριση χρηματοδότησης από το ΠΕΠ Στερεάς 21-27 έγινε από την προηγούμενη δημοτική αρχή το 2022. Επισπεύσαμε τις διαδικασίες υπογράφοντας σύμβαση στις 31-07-2024 και παράδοση σε χρόνο ρεκόρ σήμερα 2-08-2024. Παράλληλα ως νέα δημοτική αρχή προχωράμε στην προμήθεια τρίτου mini bus μέσα από τροποποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».
Τα τρία αυτοκίνητα θα υπηρετήσουν το Σεπτέμβριο την επαναλειτουργία, μετά από πολλά χρόνια, της Δημοτικής Αστικής Συγκοινωνίας του Δήμου Λεβαδέων.
Η Δημοτική Αστική Συγκοινωνία θα συμβάλλει κατά πολύ στην επίλυση του μεγάλου κυκλοφοριακού προβλήματος που υπάρχει στην πόλη μας και θα υπηρετήσει την εύκολη, φθηνή και οικολογική πρόσβαση των πολιτών σε κομβικά σημεία της πόλης όπως το ΚΤΕΛ και το Νοσοκομείο Λιβαδειάς.
Σχεδιάζουμε με πρόγραμμα και υπευθυνότητα τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Σας καλούμε να στηρίξετε το νέο αυτό εγχείρημα.»

Σχετικά