Στις 24 Αυγούστου ο “3ος Φλυγόνιος Δρόμος” στο Κυριάκι

Το Σάββατο 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο “3ος Φλυγόνιος Δρόμος” στο Κυριάκι του Δήμου Λεβαδέων.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυριακίου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Κολυμβητικό Ομιλο Λιβαδειάς, υπό την αιγίδα του Δήμου Λεβαδέων, της Κοινότητας Κυριακίου, της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας, και με τη συμμετοχή της ΕλληνικήςΕνωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς.

Στόχος είναι να παρακινηθούν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά του χωριού.

Ο αγώνας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να συνδυάσετε την αγάπη για τον αθλητισμό με την ανακάλυψη των μαγευτικών τοπίων του Κυριακίου.

Αφετηρία και τερματισμός: Πλατεία Αγίου Νικολάου

10 χλμ. (18:30)

Ξεκινάμε από την πλατεία Αγίου Νικολάου και κατευθυνόμαστε προς «Στείρι». Ακολουθούμε μια κυκλική διαδρομή με όμορφα τοπία, καταλήγοντας ξανά στην πλατεία Αγίου Νικολάου, μετά από δύο γύρους.

5 χλμ. (18:30)

Ακολουθούμε την ίδια διαδρομή με τον αγώνα των 10.000 μ., αλλά ολοκληρώνουμε έναν γύρο, τερματίζοντας στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

1 χλμ.

Ξεκινάμε από τον κόμβο του περιφερειακού δρόμου προς «Στείρι» και κατευθυνόμαστε προς την πλατεία Αγίου Νικολάου, όπου τερματίζουμε.

Κόστος συμμετοχής

10 χλμ.: 10€
5 χλμ.: 10€
1 χλμ.: Δωρεάν

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Παροχές

– Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
– Αριθμός συμμετοχής
– Τεχνικό μπλουζάκι
– Τροφοδοσία
– Μετάλλιο

Κυριάκι

Το Κυριάκι, ένα γραφικό χωριό χτισμένο στις βορειοδυτικές πλαγιές του Ελικώνα σε υψόμετρο 760 μέτρων, σας προσκαλεί να τρέξετε και να ανακαλύψετε την αρχαία του ιστορία και τις φυσικές του ομορφιές.

Το χωριό, που κάποτε φιλοξενούσε την αρχαία φωκική πόλη Φλυγόνιο, σας προσφέρει μια αθλητική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με τη φύση.

Ελάτε να τρέξουμε μαζί!

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να δώσετε το παρών στον ‘3ο Φλυγόνιο Δρόμο”. Ας κάνουμε αυτή την ημέρα ξεχωριστή, γεμάτη ενέργεια, χαρά και αθλητική δράση.

Φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια και ελάτε να τρέξουμε μαζί, αναδεικνύοντας την ομορφιά του Κυριακίου και την αξία του αθλητισμού στην καθημερινότητά μας!

Σχετικά