Μύλος για την «ταμπακιέρα» στον ΣΥΡΙΖΑ με τα εκατομμύρια της Λινού

Ο Κασσελάκης καλύπτει τη Λινού και ο Πολάκης την εκθέτει

«Εμένα με διαγράψανε, μέσα σε μισή ώρα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα» επισημαίνει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα social media, 24 ωρες μετά την αποκαλυπτική παρέμβαση του, με την οποία εκθέτει τη βουλευτή Αθηνά Λινού, δημοσιοποιώντας τη σχέση της με ΜΚΟ, που εμπλέκεται σε προμήθεια σχολικών γευμάτων (δεκατιανών).

Το πρωί της Τετάρτης 21/08 η ίδια η Αθηνά Λινού, ως θιγόμενη προφανώς, με δική της ανακοίνωση αυτή τη φορά εξηγεί πως συνεννοήθηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη, πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που της εξήγησε πως δεν έχει κανένα λόγο και καμία πρόθεση να διατάξει έρευνα για τις σχέσεις της ΜΚΟ «ΠΡΟΛΗΨΗ» της κας Λινού με τα καταγγελλόμενα από τον κύριο Πολάκη

Παρ’ όλα αυτά η κ. Λινού σπεύδει να εξηγήσει πως κάθε έρευνα για τα πεπραγμένα της ΜΚΟ «ΠΡΟΛΗΨΗ» είναι καλοδεχούμενη.

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες και ο κ. Κασσελάκης με δική του ανακοίνωση αυτή τη φορά αναιρεί όλα τα προηγούμενα και δηλώνει πως επιθυμεί τη διεξαγωγή έρευνας από εταιρεία ορκωτών λογιστών για τα πεπραγμένα της ΜΚΟ «ΠΡΟΛΗΨΗ» αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν χρήματα για αυτή τη δουλειά στα ταμεία της Κουμουνδούρου.

Επιπροσθέτως, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι θα ήθελε πάρα πολύ η έρευνα αυτή να διεξαχθεί από εταιρεία που ανήκει στην ομάδα των BIG 4.

Πρόκειται για την τετράδα των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών ορκωτών λογιστών που λειτουργούν στη χώρα μας.

«Δουλευόμαστε όλοι μαζί» απαντά με νέα του ανάρτηση στο διαδίκτυο ο Παύλος Πολάκης, που υπενθυμίζει ότι διαγράφηκε σε μισή ώρα από την Κ.Ο. όταν οι καταγγελίες του για τις δραστηριότητες της κ. Λινού 48 ώρες μετά εξακολουθούν να παραμένουν αναπάντητες ενώ -όπως αφήνει να εννοηθεί- οι διαδικασίες στο κόμμα, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι δολίως αποπροσανατολιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης αναφέρει:

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη 20/08 ο κ. Πολάκης είχε προβεί στην εξής ανάρτηση:

Σχετικά