ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης καρατoμεί τον Σωκράτη Φάμελλο – Στη θέση του ο Νίκος Παππάς – Σε εξέλιξη η ΚΟ

Μια εκρηκτική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε εξέλιξη στην οποία ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετέχει μέσω zoom. Όπως ήδη μετέδωσε το newsit.gr νέος Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Νίκος Παππάς μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να καρατομήσει τον Σωκράτη Φάμελλο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εκτός από τον Σωκράτη Φάμελλο αλλάζει επίσης και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως έχει μεταδώσει το newsit.gr νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι είναι ο βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης αλλά και η Νίνα Κασιμάτη και ο Γιώργος Γαβρήλος και αντικαθιστούν τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο, τον Διονύση Καλαματιανό και τον Νίκο Παππά.

Οι αλλαγές στο προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μονόδρομος για τον Στέφανο Κασσελάκη καθώς ο Σωκράτης Φάμελλος είχε εκφράσει την διαφωνία του για πολλά θέματα ενώπιον του Προέδρου ενώ φέρεται να είναι και ένας από εκείνους που μπορεί να θέσουν υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου αν γίνουν εσωκομματικές εκλογές. 

Ταυτόχρονα από το πρωί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σε άλλα επίπεδα καθώς η Πόπη Τσαπανίδου έκλεισε τον δρόμο του Στέφανου Κασσελάκη προς την Βουλή καθώς αποδέχθηκε την θέση ως πρώτη επιλαχούσα του παραιτηθέντος βουλευτή Επικρατείας, Όθωνα Ηλιόπουλου. 

Επίσης, νωρίτερα η Αθηνά Λινού η οποία έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη έστειλε εξώδικο στον σφακιανό πολιτικό καλώντας τον να αποσύρει τις αναρτήσεις που έχει κάνει εις βάρος της με τον ίδιο να απαντά αρνητικά. 

Σχετικά