Παρολίγο τραγωδία στη Χαλκίδα: Σοκαριστικό τροχαίο στα φανάρια της Λαμψάκου – Φορτηγό πάτησε μηχανάκι με δύο αναβάτες ( ΒΙΝΤΕΟ)

Από θαύμα δεν χύθηκε για ακόμη μια φορά αίμα στην άσφαλτο στην Εύβοια, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 20/09 ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας.

Ήταν λίγο μετά τις 19:00 όταν στα φανάρια της Λαμψάκου, ένα μηχανάκι με δύο αναβάτες την ώρα που ο σηματοδότης είναι κόκκινος σταματούν μπροστά από φορτηγό το οποίο προπορευόταν.

Η μηχανή ήταν αρκετά κοντά στο φορτηγό ώστε όταν άναψε πράσινο στον σηματοδότη το φορτηγό ξεκίνησε με τον οδηγό να μην έχει αντιληφθεί την ύπαρξη της με αποτέλεσμα να την παρασύρει μαζί με τους αναβάτες οι οποίοι βρίσκονταν για αρκετά δευτερόλεπτα κάτω από το φορτηγό.

Αρκετοί οδηγοί που περνούσαν από το σημείο αντιλήφθηκαν άμεσα τι έγινε και άμεσα έκαναν σήμα στον οδηγό του φορτηγού ο οποίος σταμάτησε ακαριαία το όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και περιπολικό της Τροχαίας Χαλκίδας.

Από θαύμα τα δύο νεαρά παιδιά δεν έχασαν την ζωή τους ενώ οι διασώστες πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα που επέβαινε στην μηχανή η οποία τραυματίστηκε στο πόδι ενώ ο οδηγός της μηχανής είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε βίντεο από το σημείο λίγη ώρα μετά το απίστευτο τροχαίο ατύχημα:

Πηγή:eviathema.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο