Καθολικό «όχι» από Δήμο και πολίτες στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Νεοχώρι-ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών και εκπροσώπων φορέων πραγματοποιήθηκε στο Νεοχώρι του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων δημόσια συγκέντρωση – συζήτηση με θέμα την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην αίθουσα του Συλλόγου μετά από κάλεσμα της Δ.Κ. Νεοχωρίου

Το γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση ήταν η έγκριση από την ΡΑΕ για την λειτουργία αιολικού πάρκου αποτελούμενου αρχικά από 3 ανεμογεννήτριες στο Νεοχώρι.

Στη συγκέντρωση μίλησαν η πρόεδρος του Νεοχωρίου Κωνσταντίνα Χολιασμένου,ο δήμαρχος Αλι΄΄αρτου-Θεσπιέων Γιώργος Αραπίτσας,ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιώργος Γιαννακόπουλος,από την Λαική Συσπείρωση ο Γιώργος Μπόυτσικος και από την Επιτροπή Πολιτών Αλυκής ο Γιώργος Κούλας

Μετά από έναν πλούσιο διάλογο όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στην συλλογή υπογραφών κατά των ανεμογεννητριών- απόρριψη κάθε σχεδίου για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Νεοχώρι και να σταλεί σε κάθε αρμόδιο το ψήφισμα της εκδήλωσης.

Το permissos.gr βρέθηκε στο Νεοχ΄΄ωρι και κάλυψε την εκδήλωση-διαμαρτυρία

Δείτε αναλυτικά τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων στα βίντεο που ακολουθούν:

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο