Αλληλεγγύη στους σεισμοπαθείς από το Εργατικό Κέντρο Θήβας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οργανώνουμε την Αλληλεγγύη

Συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Τα Σωματεία μας στέκονται στο πλευρό των αδελφών μας, των εργαζομένων και των λαών της Τουρκίας, της Συρίας, του Λιβάνου και όλων των γειτονικών χωρών που επλήγησαν από τον τεράστιο σεισμό τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Φλεβάρη.

Στεκόμαστε στο πλάι των πληγέντων λαών που μετράνε χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και εκατομμύρια άστεγους. Οι εικόνες της τραγωδίας δεν αφήνουν κανέναν εργαζόμενο ασυγκίνητο.

Στη χώρα μας έχουμε πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές. Ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών αποτέλεσαν η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του  λαού.

Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους εργαζόμενους να δείξουμε για ακόμη μια φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους γειτονικούς λαούς που δοκιμάζονται σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Προχωράμε άμεσα στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Τρόφιμα μακράς διαρκείας, γάλα σε σκόνη ή μακράς διαρκείας, κουβέρτες (μόνο καινούριες για λόγους υγιεινής),  πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, οροί, γάζες, κ.α.), είδη ατομικής υγιεινής.

Τα είδη  θα συγκεντρώνονται στο Εργατικό Κέντρο Θήβας Δευτέρα – Παρασκευή 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι και 6 με 8 το απόγευμα. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6944-743524 (Καβάλος Γιώργος), 6973-311584 (Μπακόλας Παναγιώτης) και στο τηλέφωνο του Εργατικού Κέντρου Θήβας 22620-29694.

Τα Σωματεία :

Χημικής Βιομηχανίας <<Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ>>, Μετάλλου, Φαρμάκου, Τροφίμων – Ποτών, Οικοδόμων, Νοσοκομείου Θήβας, Συνταξιούχων ΙΚΑ, Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Σχετικά