Συνελήφθησαν τρεις άντρες για την πυρκαγιά στην Κορομηλιά Δομοκού

Ηλικίας 37 και 59 ετών και ένας αλλοδαπός ηλικίας 56 ετών

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Κορομηλιά Δομοκού στις 4 Αυγούστου 2024.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, συνελήφθησαν χθες, 05 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Δομοκού, τρεις άνδρες (δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 59 ετών και ένας αλλοδαπός ηλικίας 56 ετών), για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε αγροτοδασική έκταση κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών, στην θέση «Χαλκιόρεμα», στην περιοχή Κορομηλιά, του Δήμου Δομοκού, στην Φθιώτιδα στις 04 Αυγούστου 2024 και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 6.562,50 ευρώ.

Σχετικά

2 Άποψη για τα “Συνελήφθησαν τρεις άντρες για την πυρκαγιά στην Κορομηλιά Δομοκού”

  1. Giannis8Pot

    Εβαλαν φωτια σε δασος οι ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ κ την γλυτωνουν μονο με 6.500 ευρω;;ΟΥΑΙ κι αλλοιμονο στα ΚΤΗΝΗ που επεβαλαν αυτην την ποινη!!Ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ!!

  2. Giannis8Pot

    Οσο δε για τους ιδιους τους σατανολατρες εμπρηστες,πλεον ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΙΣΟΒΙΑ!!..ΜΟΝΟ θανατικη καταδικη σε ΦΩΤΙΑ,ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!ΤΕΛΟΣ!!Ειναι ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ,ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!ΦΡΙΚΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΚΤΗΝΗ!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα